Σύμφωνα με το meteokav.gr έρχονται βροχοπτώσεις και πτώση της θερμοκρασίας στην Καβάλα τις επόμενες ημέρες.

 

 

Το meteokav.gr αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες μέρες στην περιοχή μας με κύρια χαρακτηριστικά τις βροχές (όχι μεγάλης διάρκειας) και την πτώση της θερμοκρασίας σε πιο φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Για συνεχή ενημέρωση www.meteokav.gr.

 

Αναλυτικότερα, αύριο Παρασκευή αναμένονται αυξημένες νεφώσεις καθόλη την διάρκεια της ημέρας. Από τις μεταμεσημβρινές ώρες υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης τοπικών ασθενών  βροχών κατά περιόδους, τα φαινόμενα θα έχουν έμφαση στο δυτικό κομμάτι του νομού. 

 

Το μοτίβο αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τις βραδινές ώρες της Παρασκευής.

 

Στην συνέχεια, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να παρουσιάζουν τάσης γενίκευσης στο σύνολο του νομού. Έτσι, οδεύοντας προς το ξημέρωμα του Σαββάτου και μέχρι νωρίς το πρωί αναμένονται βροχοπτώσεις στο σύνολο του νομού (μέτριας έντασης κατά κανόνα, μικρή πιθανότητα γι τοπικές εξάρσεις).

 

Έπειτα αναμένεται σταδιακή βελτίωση του καιρού με τις βροχές να αποκτούν όλο και πιο τοπικό και ασθενή χαρακτήρα και να περιορίζονται ανατολικότερα κι έτσι  μέχρι αργά το μεσημέρι θα έχουν σταματήσει τελείως  στο σύνολο του νομού.

Την Κυριακή αναμένεται περαιτέρω βελτίωση με το καιρού. 

 

Όμως από το δεύτερο μισό της Δευτέρας και μετά αναμένεται νέα μεταβολή του καιρού με νέες βροχές (πιθανώς θα είναι πιο αξιόλογες αλλά πάλι χωρίς μεγάλη διάρκεια θα υπάρξει νέα ενημέρωση).

 

Η θερμοκρασία σε μικρή πτώση την Παρασκευή και σε περαιτέρω πτώση το Σάββατο (θα προσεγγίσει τις φυσιολογικές για την εποχή τιμές). 

 

Την Κυριακή περεταίρω πτώση ως προς τις ελάχιστες στα ηπειρωτικά αλλά άνοδος ως προς τις μέγιστες τιμές (μέσα στην μέρα). 

 

Την επόμενη εβδομάδα φαίνεται ότι θα υπάρξει σταδιακή πτώση που θα φέρει την θερμοκρασία σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα. Για κάθε νεότερο www.meteokav.gr.”