Το ψήφισμα των 27 φορέων της Θάσου σχετικά με τη διακοπή λειτουργίας του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στα Λιμενάρια στηρίζει Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου.

 

Όπως αναφέρουν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, το συγκεκριμένο ψήφισμα δεν υιοθετήθηκε από το δημοτικο συμβούλιο Θάσου, το οποίο αποφάσισε να εκδώσει δικό του ψήφισμα για να δηλώσει την αντίθεση του στην απόφαση να κλείσει το υποκατάστημα στα Λιμενάρια.

 

Σχολιάζοντας σχετικά οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης αναφέρουν: 

 

Στο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 15.1.2024  -  στο 8ο θέμα: " Περί έκδοσης ψηφίσματος για την διακοπή λειτουργίας υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ στα Λιμενάρια Θάσου" -  η Λαϊκή Συσπείρωση πρότεινε προς υιοθέτηση από το σώμα το κοινό ψήφισμα των 27 φορέων των Λιμεναρίων και των όμορων χωριών.

 

Κατόπιν άρνησης του σώματος, οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης δεν στήριξαν το ψήφισμα της Δημοτικής Αρχής και υιοθέτησαν το ψήφισμα των φορέων θεωρώντας ότι αυτό αναδεικνύει το πρόβλημα που δημιουργείται στην τοπική κοινωνία, στη σωστή του διάσταση, καταδικάζοντας τους υπεύθυνους για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στην περιοχή.