Τιμητική πλακέτα για την δωρεά της στους εθελοντές πυροσβέστες του νομού Καβάλας απένειμε την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 η Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος (ΠΕΕΠΣ) στην Energean Oil & Gas. Η απονομή έγινε από τον πρόεδρο της Ένωσης κ. Σεραφείμ Τσιουγκρή, στη διάρκεια της εκδήλωσης της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Ένωσης, ενώ την πλακέτα παρέλαβε η κα Αλεξάνδρα Γκούτρα, υπεύθυνη εταιρικής επικοινωνίας της Energean.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Πυροσβεστικών Σώματος, Πύραρχος κος Ιωάννης Σταμούλης, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Πτυχιούχων Αξιωματικών-Υπαξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος και Κοσμήτορας στην Πυροσβεστική Ακαδημία, Αντιπύραρχος κος Μιχάλης Χάλαρης και ο Γενικός Γραμματέας, Αντιπύραρχος κος Αναστάσιος Σωτήρχος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος κος Δημήτρης Σταθόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας της ΠΕΕΠΣ κος Δημήτρης Ζέρβας καθώς και εθελοντές και εργαζόμενοι του Πυροσβεστικού Σώματος.

 

Υπενθυμίζεται ότι η Energean Oil & Gas, στην διάρκεια της τελευταίας θερινής περιόδου, είχε προχωρήσει στη δωρεά οκτώ αντιπυρικών στολών, τεσσάρων πλήρως εξοπλισμένων κρανών καθώς και συνοδευτικού εξοπλισμού προς την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας με σκοπό την υποστήριξη του έργου των Εθελοντών Πυροσβεστών στην περιοχή.

 

Επιπλέον, η εταιρεία έχει θέσει στη διάθεση του Πυροσβεστικού Σώματος το πλοίο υποστήριξης γεωτρήσεων Valiant Energy, το οποίο διαθέτει μοναδικές για την χώρα μας πυροσβεστικές και ναυαγοσωστικές δυνατότητες και το οποίο επιχειρεί στην περιοχή του Κόλπου της Καβάλας.