“Εκπρόσωποι όλων των φορέων της αγοράς και των επιστημονικών επαγγελμάτων, καθώς και πλήθος πολιτών έδωσαν ένα ηχηρό παρών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους στο άδικο και οπισθοδρομικό νομοσχέδιο”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η ΟΕΒΕ Καβάλας, για τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης (22/11).

 

Η ΟΕΒΕΚ αναφέρει αναλυτικά τα εξής:

“Σήμερα Τετάρτη 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο στη κεντρική πλατεία της Καβάλας. 

 

Εκπρόσωποι όλων των φορέων της αγοράς και των επιστημονικών επαγγελμάτων καθώς και πλήθος πολιτών έδωσαν ένα ηχηρό παρών παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους στο άδικο και οπισθοδρομικό νομοσχέδιο. 

 

Στην κινητοποίηση συνέβαλε και το καθολικό κλείσιμο των καταστημάτων σε όλο τον Ν. Καβάλας.

 

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία με προορισμό την ΔΟΥ Καβάλας όπου και παραδόθηκε ψήφισμα στην προϊσταμένη της υπηρεσίας με σκοπό την προώθηση του στο αρμόδιο 

Υπουργείο.

 

Η Συντονιστική Επιτροπή Ελεύθερων Επαγγελμάτων – Επιστημόνων Επαγγελματοβιοτεχνών- Εμπόρων ευχαριστεί όλους για τη συμβολή τους στον αγώνα για την απόσυρση του νομοσχεδίου.”