ΟΕΒΕ Καβάλας

Ο πρόεδρος κ. Χατζηχρήστος Θεόδωρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕ Καβάλας παρευρέθησαν στη κοπή της πίτας της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Έβρου.

Τη δυσαρέσκειά της σχετικά με την απόφαση του ΟΛΚ για την αύξηση των τελών κοινοχρήστων χώρων εκφράζει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Καβάλας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας προσκαλεί στην εκδήλωση που διοργανώνει η Συντονιστική Επιτροπή των Ελευθέρων Επαγγελματιών-Επιστημόνων- Επαγγελματοβιοτεχνών- Εμπόρων, την Τετάρτη 10.1.2024. 

Στο πνεύμα των Χριστουγέννων και σε εορταστικό κλίμα η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Εμπόρων και Βιοτεχνών Νομού Καβάλας δώρισε στους 350 τροφίμους των οίκων ευγηρίας από ένα ζευγάρι παντόφλες. 

Ζητούν από τους βουλευτές να μην ψηφίσουν το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

Η ΟΕΒΕ Καβάλας σε ανακοίνωση της αναφέρει πως μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας άλλοι βουλευτές δηλώνουν πως θα ψηφίσουν το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, άλλοι όμως δηλώνουν πως δεν θα το κάνουν, για αυτό η Ομοσπονδία ζητά από τους τέσσερις βουλευτές Καβάλας να ψηφίσουν μόνο κατά την κρίση τους.

Την Κυριακή (26/11) στις 19:00 το απόγευμα στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας, θα γίνει συνάντηση και συζήτηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Το παρών θα δώσουν παραγωγικοί φορείς, οι τέσσερις βουλευτές Καβάλας αλλά και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς. 

Ανοιχτή επιστολή προς τους βουλευτές του Νομού Καβάλας, Νίκο Παναγιωτόπουλο, Γιάννη Πασχαλίδη, Μακάριο Λαζαρίδη και Αγγελική Δεληκάρη στέλνει η ΟΕΒΕ Καβάλας.

“Εκπρόσωποι όλων των φορέων της αγοράς και των επιστημονικών επαγγελμάτων, καθώς και πλήθος πολιτών έδωσαν ένα ηχηρό παρών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους στο άδικο και οπισθοδρομικό νομοσχέδιο”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η ΟΕΒΕ Καβάλας, για τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης (22/11).

Στην απεργιακή κινητοποίηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, συμμετέχει η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας.

Σύσκεψη φορέων με μοναδικό θέμα συζήτησης τον συντονισμό κοινών δράσεων για την απόσυρση του νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου που αφορά

Την Τετάρτη (15/11) στις 19:00 το απόγευμα, θα γίνει ευρεία σύσκεψη φορέων στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας με μοναδικό θέμα συζήτησης τον συντονισμό κοινών δράσεων για την απόσυρση του νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου. Συμμετέχουν Ιατρικός, Δικηγορικός και Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, καθώς και το Τεχνικό Επιμελητήριο.

Η ΟΕΒΕ Καβάλας είχε μία μεγάλη δράση, καθώς συγκέντρωσε χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν είδη ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Τη στήριξη της στην Πανελλαδική απεργία των φωτογράφων και στα αιτήματα τους ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας, με επιστολή της συγχαίρει τους βουλευτές Καβάλας για την εκλογή τους και τους καλεί σε συνάντηση για να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο ΟΕΒΕ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με τις διαδικασίες όσον αφορά στον τρόπο καταβολής των εισφορών του ΕΦΚΑ.

Οι εκπρόσωποι του ΟΕΒΕ Καβάλας συνεχάρησαν το νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας κ. Άγγελο Βλάχο, και συζήτησαν για τα προβλήματα των επιχειρήσεων στη χερσαία ζώνη του ΟΛΚ.

Συνάντηση της ΟΕΒΕ Καβάλας με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/01) η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων πραγματοποίησε εκδήλωση σε συνεργασία με τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και την Ο.Κ.Ε. στη Μεγάλη Λέσχη με θέμα την προοπτική ανάπτυξης στην Π.Ε.Καβάλας.

Στις (23/01) η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση σε συνεργασία με τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και την Ο.Κ.Ε. με θέμα την προοπτική ανάπτυξης στην Π.Ε.Καβάλας. Μετά την εκδήλωση θα γίνει κοπή βασιλόπιτας στο Cafe Chocolat.

Ο ΟΕΒΕ Καβάλας λόγω του τεράστιου οικονομικού βάρους που έχουν να σηκώσουν οι επιχειρήσεις από την ενεργειακή κρίση, έκανε αίτημα προς το Δήμο Καβάλας για μείωση των τελών κοινόχρηστων χώρων.

Το ΔΣ της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Καβάλας διοργανώνει ημερίδα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο Galaxy Airotel Kavala, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, με τίτλο «Ενεργειακή κρίση και Εξελίξεις στην Αρτοποιία».

Ο φιλανθρωπικός σκοπός της συναυλίας Μαρινέλλας- Μάριου Φραγκούλη στις 19 Ιουλίου με την διάθεση των εσόδων για την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας  ξεκίνησε προσπάθειες για την πιστοποίηση τοπικών προϊόντων ως ΠΓΕ (προϊόν γεωγραφικής ένδειξης).

Στο «τιμόνι» της Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Καβάλας παραμένει ο Θόδωρος Χατζηχρήστος.

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (25/5), οι εκλογές της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπορων νομού Καβάλας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής αλλά και αντιπροσώπων στη ΓΣΕΒΕΕ, με συμμετοχή που ξεπέρασε το 85% των αντιπροσώπων.

Ενημέρωση για την πορεία των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων για διαγραφή οφειλών (προ του 2010) προκειμένου να διευκολυνθεί η συνταξιοδότηση ενός μεγάλου μέρους των ε

Σελίδες