ΟΕΒΕ Καβάλας

Οι εκπρόσωποι του ΟΕΒΕ Καβάλας συνεχάρησαν το νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας κ. Άγγελο Βλάχο, και συζήτησαν για τα προβλήματα των επιχειρήσεων στη χερσαία ζώνη του ΟΛΚ.

Συνάντηση της ΟΕΒΕ Καβάλας με τον νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2023.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/01) η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων πραγματοποίησε εκδήλωση σε συνεργασία με τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και την Ο.Κ.Ε. στη Μεγάλη Λέσχη με θέμα την προοπτική ανάπτυξης στην Π.Ε.Καβάλας.

Στις (23/01) η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων θα πραγματοποιήσει εκδήλωση σε συνεργασία με τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και την Ο.Κ.Ε. με θέμα την προοπτική ανάπτυξης στην Π.Ε.Καβάλας. Μετά την εκδήλωση θα γίνει κοπή βασιλόπιτας στο Cafe Chocolat.

Ο ΟΕΒΕ Καβάλας λόγω του τεράστιου οικονομικού βάρους που έχουν να σηκώσουν οι επιχειρήσεις από την ενεργειακή κρίση, έκανε αίτημα προς το Δήμο Καβάλας για μείωση των τελών κοινόχρηστων χώρων.

Το ΔΣ της Συντεχνίας Αρτοποιών Ν. Καβάλας διοργανώνει ημερίδα την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα 10.00 στο ξενοδοχείο Galaxy Airotel Kavala, υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Αρτοποιών Ελλάδος, με τίτλο «Ενεργειακή κρίση και Εξελίξεις στην Αρτοποιία».

Ο φιλανθρωπικός σκοπός της συναυλίας Μαρινέλλας- Μάριου Φραγκούλη στις 19 Ιουλίου με την διάθεση των εσόδων για την ενίσχυση του Συστήματος Υγείας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας  ξεκίνησε προσπάθειες για την πιστοποίηση τοπικών προϊόντων ως ΠΓΕ (προϊόν γεωγραφικής ένδειξης).

Στο «τιμόνι» της Ομοσπονδίας Εμπόρων Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νομού Καβάλας παραμένει ο Θόδωρος Χατζηχρήστος.

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη (25/5), οι εκλογές της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπορων νομού Καβάλας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου, Εξελεγκτικής Επιτροπής αλλά και αντιπροσώπων στη ΓΣΕΒΕΕ, με συμμετοχή που ξεπέρασε το 85% των αντιπροσώπων.

Ενημέρωση για την πορεία των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων για διαγραφή οφειλών (προ του 2010) προκειμένου να διευκολυνθεί η συνταξιοδότηση ενός μεγάλου μέρους των ε

Την αναστολή των διακοπών ρεύματος λόγω οφειλών στις επιχειρήσεις ζητά με επιστολή της προς τον υπουργό ανάπτυξης η Ομοσπονδία Επαγγγελματοβιοτεχν

Με επιστολή προς τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Καβάλας

Επιδότηση κόστους μεταφοράς προϊόντων, επιδότηση στο πετρέλαιο κίνησης και μείωση ΦΠΑ σε βασικά

«Δέχθηκα μια υβριστική επίθεση στην τελευταία συνεδρίαση της Ομοσπονδίας από τον πρόεδρο και τον πρώην πρόεδρο. Εγώ πιστεύω ότι ο θεσμός είναι πάνω από όλα και από όλους» λέει στον KavalaNews 102.8. 

Την παραίτησή του από τη θέση του Α΄ Αντιπροέδρου στο διοικητικό συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας κατάθεσε την Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022 ο Μάκης Δημητριάδης.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού Καβάλας σε συνεργασία με φορείς της Καβάλας, τη Μητρό

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (8/7) με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας, Κώστα Χατζηχρήστου με τον υπεύθυνο κα

Επιστολή προς το Υπουργείο Εργασίας έστειλαν οι Ομοσπονδίες Εμπόρων Βιοτεχνών της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης με την οποία ζητούν να πάρει πίσω την απόφαση πο

Με επιστολή προς τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη οι Ομοσπονδίες Εμπορων και Βιοτεχνών όλης της περιφέρειας ζητούν επείγουσα μέριμνα για τροποποίηση των προϋποθέσεων των προγραμμάτων ενίσχυσης

Τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων ενόψει Πάσχα ζήτησε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Καβάλας Θεόδωρος Χατζηχρήστος μιλώντας στον KavalaNews 102.8

Τη διαβεβαίωση ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει να αφουγκράζεται τις ανάγκες τους και να προσπαθεί, με άμεσα και στοχευμένα μέτρα, να βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους, έδωσε ο Βουλευτής Π.Ε.

"Εκφράζουμε την δυσαρέσκεια μας για τις πρόσφατες δημόσιες ατυχείς δηλώσεις του κ.

Με επιστολή που προς την εταιρία ΔΕΣΜ-ΟΣ της περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης η οποία κοινοποιείται προς την Περιφέρεια και στα Επιμελητήρια της ΑΜΘ, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Καβάλας, την καλεί σταματήσει τις κωλυσιεργίες και να ολοκληρώσει τις αιτήσεις για την ενίσχυση

Σε δωρεά αθλητικών παπουτσιών προχώρησε η Ομοσπονδία Εμποροβιοτεχνών Καβάλας σε όλα τα παιδιά στο παράρτημα προστασίας παιδιού Καβάλας (πρώην Παιδόπολη).

 

Την Κυριακή 24/01/21 στις 11:00 το πρωί το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας πραγματοποίησε ανοιχτή συνεδρίαση κάνοντας τον ετήσιο απολογισμό του 2020 και  ακολούθησε κοπή βασιλόπιτας διαδικτυακά.

 

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Καβάλας  ανακοινώνει ότι μετά από την επιστολή που απέστειλε στην διοίκηση του ΟΑΕΔ την προηγούμενη εβδομάδα διαμαρτυρόμενη για την εξαίρεση του Α’ εξαμήνου του 2014 από την επιχορήγηση του κόστους μισθοδοσίας

Οι Ομοσπονδίες  Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Α.Μ.Θ. καλούν  τους δικαιούχους της επιδότησης κόστους εργασίας (2010-2015)  να καταθέσουν την αίτηση τους  μέχρι 31/12/2020 στην αρμοδία υπηρεσία του ΟΑΕΔ.

 

Σελίδες