ΟΕΒΕΚ

Η Άγγελος Βλάχος, συναντήθηκε με εκπροσώπους της ΟΕΒΕΚ. Κύριο θέμα συζήτησης ήταν η αύξηση των τελών κοινόχρηστων χώρων.

Η ΟΕΒΕ Καβάλας σε ανακοίνωση της αναφέρει πως μέσα στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας άλλοι βουλευτές δηλώνουν πως θα ψηφίσουν το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, άλλοι όμως δηλώνουν πως δεν θα το κάνουν, για αυτό η Ομοσπονδία ζητά από τους τέσσερις βουλευτές Καβάλας να ψηφίσουν μόνο κατά την κρίση τους.

Την Κυριακή (26/11) στις 19:00 το απόγευμα στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας, θα γίνει συνάντηση και συζήτηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Το παρών θα δώσουν παραγωγικοί φορείς, οι τέσσερις βουλευτές Καβάλας αλλά και ο πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γιώργος Καββαθάς. 

“Εκπρόσωποι όλων των φορέων της αγοράς και των επιστημονικών επαγγελμάτων, καθώς και πλήθος πολιτών έδωσαν ένα ηχηρό παρών, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, εκφράζοντας την δυσαρέσκειά τους στο άδικο και οπισθοδρομικό νομοσχέδιο”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση της η ΟΕΒΕ Καβάλας, για τη μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης (22/11).

Την Τετάρτη (15/11) στις 19:00 το απόγευμα, θα γίνει ευρεία σύσκεψη φορέων στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας με μοναδικό θέμα συζήτησης τον συντονισμό κοινών δράσεων για την απόσυρση του νέου Φορολογικού Νομοσχεδίου. Συμμετέχουν Ιατρικός, Δικηγορικός και Εμπορικός Σύλλογος Καβάλας, καθώς και το Τεχνικό Επιμελητήριο.

Η ΟΕΒΕ Καβάλας είχε μία μεγάλη δράση, καθώς συγκέντρωσε χρηματικό ποσό με το οποίο αγοράστηκαν είδη ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Τη στήριξη της στην Πανελλαδική απεργία των φωτογράφων και στα αιτήματα τους ανακοίνωσε η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας.

Η Ομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Καβάλας, με επιστολή της συγχαίρει τους βουλευτές Καβάλας για την εκλογή τους και τους καλεί σε συνάντηση για να συζητηθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος.

Ο ΟΕΒΕ Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση και ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με τις διαδικασίες όσον αφορά στον τρόπο καταβολής των εισφορών του ΕΦΚΑ.

Την απόφαση της για συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023 ανακοίνωσε η ΟΕΒΕΚ.

Το παρών σε εκδήλωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών και Εμπόρων του Ν. Έβρου έδωσαν εκπρόσωποι της ΟΕΒΕ Καβάλας

Οι εκπρόσωποι του ΟΕΒΕ Καβάλας συνεχάρησαν το νέο διευθύνοντα σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένος Καβάλας κ. Άγγελο Βλάχο, και συζήτησαν για τα προβλήματα των επιχειρήσεων στη χερσαία ζώνη του ΟΛΚ.

Το απόγευμα της Δευτέρας (23/01) η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων πραγματοποίησε εκδήλωση σε συνεργασία με τη Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. και την Ο.Κ.Ε. στη Μεγάλη Λέσχη με θέμα την προοπτική ανάπτυξης στην Π.Ε.Καβάλας.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2022, η δράση του ΟΕΒΕ Καβάλας «Χριστούγεννα για όλους με δώρα αγάπης».

Έπειτα από την εκλογική διαδικασία της Τετάρτης 27/10/21 στα γραφεία της ΟΕΒΕ Καβάλας, την Τρίτη 02/11/21 και ώρα 19.00,μετά από πρόσκληση του πλειοψηφούν κ.

 Κατά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπορων Ν.Καβάλας στις 14/10/2020 και επί του θέματος « παρουσίαση του προγράμματος Μη Επιστρεπτέας Επιχορήγησης της ΠΑΜΘ», προτάθηκαν αλλαγές και διορθώσεις.

 

Μείωση της τάξης του 40% στα τέλη κοινόχρηστων χώρων αποφάσισε η διοίκηση του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας μετά από αίτημα των επαγγελματιών της περιοχής λόγω της μεγάλης μείωσης του τζίρου τους με αφορμή τα μέτρα για την πανδημία

Το άμεσο κλείσιμο των δραστηριοτήτων των επιχειρήσεων ζήτησε με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Επαγγελματιών και Εμπόρων νομού Καβάλας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Δυστυχώς τις τελευταίες ημέρες ζούμε απαράδεκτες καταστάσεις με πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, τόσο στο κέντρο της πόλης της Καβάλας, όσο και στην ευρύτερη περιοχή, χωρίς καμία προειδοποίηση και ενημέρωση, και μάλιστα σε ώρες αιχμής για την εμπορική κίνηση στα καταστήματά μας. 

 

Επειδή χωρίς τους επαγγελματίες εμπόρους και βιοτέχνες δεν υπάρχει Εθνική αλλά ούτε και Τοπική οικονομία,

 

Σεμινάριο με θέμα την ενδυνάμωση και την αναβάθμιση των προσόντων των αυτοαπασχολούμενων γυναικών διοργάνωσε το Γραφείο Ισότητας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε. στην Καβάλα, στα γραφεία της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν.Καβάλας (ΟΕΒΕΚ). 

Με ανακοίνωσή της, η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Νομού Καβάλας (ΟΕΒΕΚ) εξηγεί τους λόγους για τους οποίους αναβλήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα των επαγγελματιών κατά του ασφαλιστικού τους ταμείου ΟΑΕΕ (πρώην ΤΕΒΕ).

Ο Γιάννης Παναγιωτίδης είναι ο διάδοχος του Παναγιώτη Αρσονιάδη στη θέση του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Νομού Καβάλας. Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος κ. Αρσονιάδης είναι γενικός γραμματέας στη νέα διοίκηση της ΟΕΒΕΚ

Το Γραφείο Ισότητας ΙΜΕ ΓΣΕΒΕΕ υλοποιεί στην Καβάλα, στις 28 Φεβρουαρίου 2015 & 01 Μαρτίου 2015, σεμινάριο με τίτλο «Ενδυνάμωση και Αναβάθμιση των προσόντων των γυναικών αυτοαπασχολουμένων και

Ο πρόεδρος της απερχόμενης διοίκησης, Παναγιώτης Αρσονιάδης, επανεξελέγη στο νέο 11μελές διοικητικό συμβούλιο μετά τις εκλογές στην Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών νομού Καβάλας. Τις επόμενες ημέρες θα προκύψει το προεδρείο.