απεργία

Τη Δευτέρα (20/03) θα γίνει πανελλαδική απεργία από τους εργαζομένους σε ύδρευση και αποχέτευση, μετά την άκαρπη συνάντηση που είχαν με τον υπουργό Ενέργειας Κώστα Σκρέκα.

Την Πέμπτη (16/03) στην απεργιακή συγκέντρωση στην Καβάλα βρέθηκε για λίγο και ο γενικός γραμματέας της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. 

Γενική 24ωρη απεργία για σήμερα Πέμπτη 16 Μαρτίου κήρυξαν ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΠΑΜΕ στον απόηχο της τραγωδίας στα Τέμπη.

Κανονικά θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη (16/03), όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η συνδικαλιστική οργάνωση.

Την απόφαση της για συμμετοχή στην 24ωρη Πανελλαδική απεργία της Πέμπτης 16 Μαρτίου 2023 ανακοίνωσε η ΟΕΒΕΚ.

Με ανακοίνωση τους όλες οι ενώσεις συντακτών ενημερώνουν πως θα απεργήσουν την Τετάρτη (15/03), αναφέροντας παράλληλα και τα αιτήματα τους.

Στη μεγάλη πανελλαδική απεργία της Πέμπτης (16/03) για την τραγωδία των Τεμπών θα συμμετάσχει ο Δικηγορικός σύλλογος Καβάλας και μέσω ανακοίνωσης του κάνει γνωστά και τα αιτήματα του προς τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας.

Ανοιχτή Επιστολή για τον απεργιακό αγώνα των εκπαιδευτικών Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023 έβγαλε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Θάσου.

Περισσότεροι από προηγούμενες φορές ήταν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές της Καβάλας που συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου που εξήγγειλε η ΟΛΜΕ.

Περισσότεροι από προηγούμενες φορές ήταν οι δάσκαλοι και οι καθηγητές της Καβάλας που συμμετείχαν στην απεργιακή κινητοποίηση της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου που εξήγγειλε η ΟΛΜΕ.

Ο σύλλογος εκπαιδευτικών Νομού Καβάλας καλεί όλους τους καθηγητές και δασκάλους στην απεργιακή κινητοποίηση στις 15 Φεβρουαρίου.

Ισχυρό μήνυμα έδωσε, σύμφωνα με το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Ν. Καβάλας, η απεργία στις 8 και 9 Φεβρουαρίου.

Την Τετάρτη (08/02) δημιουργήθηκε ένταση στο λιμάνι της Κεραμωτής πριν την έναρξη του δρομολογίου των 11.30 από ναυτιλιακή εταιρεία της οποίας οι εργαζόμενοι δε συμμετείχαν στην απεργία της ΠΝΟ.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει πως λιμενικοί στο λιμάνι της Κεραμωτής επιτέθηκαν σε ναυτεργάτες κατά την απεργιακή τους κινητοποίηση.

Τη συμμετοχή του στη 48ωρη απεργία της ΠΝΟ ανακοινώνει το Ενιαίο Συνδικάτο Ναυτεργατών Ν. Καβάλας

Τη στήριξη του στην απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων  8-9 Φεβρουαρίου 2023 δηλώνει το Σωματείο συνταξιούχων ΝΑΤ Καβάλας Θάσου.

Στη 48ωρη απεργιακή κινητοποίηση που έχει εξαγγείλει η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία από τις 8 έως τις 10 Φεβρουαρίου συμμετέχει το συνδικάτο ναυτεργατών νομού Καβάλας.

48ωρη Πανελλαδική απεργία στα πλοία όλων των κατηγοριών από την Τετάρτη 08 μέχρι την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2023 ανακοίνωσε η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία.

Απεργία - αποχή για τις Υπηρεσίες Δόμησης (ΥΔΟΜ.) των Δήμων, από τις 23 Ιανουαρίου έως και τις 13 Φεβρουαρίου, προκήρυξαν οι ομοσπονδίες ΠΟΕ - ΟΤΑ

Τρίωρη στάση εργασίας και τις τρεις τελευταίες ώρες του πρωινού διδακτικού ωραρίου ανακοίνωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Καβάλας.

Μία ημέρα μετά τη μεγάλη επιτυχία της πανελλαδικής απεργίας, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, εκλεγμένοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση, τόνισαν:

Εκατοντάδες άνθρωποι βγήκαν στο δρόμο στην πόλη της Καβάλας για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που βιώνουν στην οικονομία, την υγεία, την παιδεία, την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου.

Δύο διαφορετικές απεργιακές συγκεντρώσεις θα γίνουν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 στην Καβάλα, την ίδια ώρα, στις 11 το πρωί, στο πλαίσιο της πανελλαδικής γενικής απεργίας στον ιδιωτικό και το δημόσιο τομέα.

Στις 9 Νοέμβρη απεργούμε, δίνουμε απάντηση στους εργοδότες του κλάδου που συνεχίζουν και πλουτίζουν από τον δικό μας μόχθο

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Φαρμακευτικός σύλλογος Καβάλας για την πανελλαδική απεργία της 9ης Νοεμβρίου.

Ο δημοτικός σύμβουλος Παγγαίου Ανέστης Τσαβδαρίδης ζήτησε με επιστολή του να αλλάξει η ημερομηνία του Δημοτικού συμβουλίου, επειδή έχει οριστεί την ίδια ημέρα με την απεργία της 9ης Νοεμβρίου. Η πρόταση του δεν έγινε δεκτή.

Σελίδες