Στην ανακοίνωση της Ενεργειακής Αιγαίου σχετικά με τις υποψηφιότητες εργαζομένων της εταιρείας σε δημοτικούς συνδυασμούς απαντά το σωματείο.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει:

 

«Όταν ισχυρίζεσαι ότι μετά από δυο χρόνια επέστρεψες στην κανονικότητα τον Πρίνο αλλά η παραγωγή είναι στην φαντασία σου, μπορείς να ισχυρίζεσαι ότι δεν εμπλέκεσαι σε εκλογές, άρα η μόνη εμπλοκή με την κοινωνία της Καβάλας είναι η διανομή τετραδίων και μολυβιών στους μικρούς μαθητές.

 

Ως ευαίσθητη μεγάλη εταιρεία που λες ότι είσαι, μπορείς να μας πεις οι εργαζόμενοι που απέλυσες για παράνομη επίσχεση και έχουν δικαιωθεί στα δικαστήρια, τι είναι;

 

Και κάτι ακόμη, εσύ που λες διάφορα σαν τεράστια εταιρεία γιατί πήρες δάνειο με εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου το 2021 για την παραγωγή του κοιτάσματος “E”; τι έγινε με την υπόθεση;

 

Πρέπει να γνωρίζεις ότι η κοινωνία της Καβάλας είναι μικρή και όσα Δελτία Τύπου και ανακοινώσεις να βγάλεις γνωρίζει ποιος αγωνίζεται, ποιος προσφέρει, ποιος ρουφιανεύει και ποιος εκμεταλλεύεται ανθρώπους και κρατική περιουσία.

 

Αν δυο και πλέον χρόνια δεν είναι αρκετά να το καταλάβεις δεν φταίμε εμείς, αλλά η εμμονή σου να δημιουργήσεις δούλους.

 

Αυτά μετά από καιρό γιατί εμείς είμαστε στο φως στην Κεντρική Πλατεία, ενώ εσύ υποκριτικά δηλώνεις λευκή περιστερά, αλλά όχι μόνο εμπλέκεσαι,  φυτρώνεις κι εκεί που δεν σε σπέρνουν.

 

Χαίρεται τεράστια εταιρεία με την πείρα 40 χρόνων όπως δηλώνεις σ’ αυτούς  που δεν γνωρίζουν ενώ ιδρύθηκες το 2008, αλλά εσύ πάντα λες την αλήθεια, δηλαδή την δική σου αλήθεια που είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ένα ψέμα».

 

(δελτίο Τύπου)