Το πρωί της Τρίτης (12/09), η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, μέλος του οποίου είναι και η ίδια.

 

Σχετική ανακοίνωση της κ. Ιωσηφίδου αναφέρει τα εξής:

 

“Επίσκεψη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης, η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου, επικεφαλής ομάδας υποψηφίων της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ. Συναντήθηκε με την διοίκηση καθώς και με το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος και είχε την ευκαιρία να ακούσει τα προβλήματα και τα αιτήματα τους.

 

Η κα Ιωσηφίδου δήλωσε στους εκπροσώπους των εργαζομένων πως την δεδομένη χρονική στιγμή και όχι μόνο, όλη η κοινωνία του δήμου μας , τάσσεται στο πλευρό τους, αναγνωρίζοντας και με τον τρόπο αυτό την προσφορά τους, ιδιαίτερα μάλιστα κατά την πρόσφατη περίοδο της πανδημίας, ενώ τόνισε την σημασία της ποιότητας της παρεχόμενης νοσοκομειακής φροντίδας τόσο για την ποιότητα της ζωής των δημοτών μας όσο και για την ελκυστικότητα της Καβάλας ως τουριστικού προορισμού.

 

Το μεσημέρι η κα Ιωσηφίδου με τους συνεργάτες της επισκέφθηκε τα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας , μέλος του οποίου είναι και η ίδια, όπου έτυχε θερμής υποδοχής από τον πρόεδρο του Δ.Σ. Γεώργιο Γραμμένο και τους λοιπούς συναδέλφους της, μέλη του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου.”