Αναστασία Ιωσηφίδου

Ο δημοτικός συνδυασμός “Ώρα Δημιουργίας” της Αναστασίας Ιωσηφίδου, πήρε την 5η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

Το τι έφταιξε και δεν πήγε καλά ο συνδυασμός της εξήγησε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Πέμπτη με 6,80% είναι η Αναστασία Ιωσηφίδου, επικεφαλής της παράταξης «Ώρα Δημιουργίας»

Σε εξέλιξη οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη τη χώρα για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων σε δήμους και περιφέρειες, από τις 7 το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023.

Στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του KavalaNews για το πρόγραμμά της απαντά η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ώρα Δημιουργίας»...

Εντείνονται μέρα με την μέρα οι επαφές της υποψήφιας δημάρχου και επικεφαλής της παράταξης "Ώρα Δημιουργίας", Αναστασίας Ιωσηφίδου, στα πλαίσια της προεκλογικής της δραστηριότητας.

Το λιμεναρχείο Καβάλας, τα γραφεία του συλλόγου πολυτέκνων και το προεδρείο του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί επισκέφθηκε η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου και ο συνδυασμός της, θα διοργανώσουν το Σάββατο (23/09) το “1ο Mojito Beach Party” στην Καλαμίτσα.

Την Τετάρτη (21/09), η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε τις Κρηνίδες. Την Πέμπτη (21/09) επισκέφθηκε την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας, βρέθηκε και στην κοινότητα του Ζυγού.

“Σε αυτό το βάθρο στην Πάτρα ήταν λίγο περίεργα τα συναισθήματα μου, περίμενα κάτι παραπάνω, στο Βόλο που βγήκα 2η στο Κ23, σε πιο μεγάλη κατηγορία, ένιωσα πολύ περήφανη και ότι όλη χρονιά, ο κόπος και η προπόνηση, όλα άξιζαν”, είπε μεταξύ άλλων η αθλήτρια στίβου του ΟΚΑΚ, Αναστασία Ιωσηφίδου, δύο μέρες μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Αποστόλη Μπαμπατζίκο και την εκπομπή “3ο ημίχρονο”, στον KavalaNews 102,8.

Την τρίτη θέση κατέλαβε στο μήκος στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ20 η αθλήτρια του ΟΚΑΚ, Αναστασία Ιωσηφίδου.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε τα γραφεία του Εμπορικού Συλλόγου, την Παρασκευή (15/09).

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε την Πέμπτη (14/09), το Δασαρχείο, το ΕΚΑΒ και την ΟΕΒΕ Καβάλας.

Τα ΚΑΠΗ και τον Σκακιστικό όμιλο Καβάλας επισκέφθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023, η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου.

Το πρωί της Τρίτης (12/09), η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ το μεσημέρι βρέθηκε στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας, μέλος του οποίου είναι και η ίδια.

Στην τελετή αγιασμού στα σχολεία Νέας Καρβάλης και Σούγελου βρέθηκε τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου. 

Τις εγκαταστάσεις της Egnatia Aviation στον Αμυγδαλεωνα επισκέφθηκε η υποψήφια δήμαρχος Καβαλας Αναστασία Ιωσηφίδου με ομάδα υποψηφίων της παραταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε την Τετάρτη (06/09), την Ιερά Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, επισκέφθηκε τη Δευτέρα (04/09) την Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας.

Σε 4 από τους 6 εναπομείναντες συνδυασμούς μεταπήδησαν συνολικά 16 μέλη της ομάδας Κλειτσιώτη, μετά την αποχώρηση του τελευταίου από την εκλογική κούρσα για το δήμο Καβάλας.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου και η δημοτική παράταξη “Ώρα Δημιουργίας” ανακοίνωσαν 20 νέους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου είχε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη την Πέμπτη (03/08). Συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά και θέματα που αφορούν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

Κάθετα αντίθετη στις δηλώσεις του προέδρου της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Παναγιώτη Αγγελίδη σχετικά με το Cosmopolis η υποψήφια δήμαρχος Αναστασία Ιωσηφίδου μιλώντας στο magazino του σταθμού.

Το Cosmopolis επί διοίκησης Μουριάδη έχει καταργηθεί στην πράξη, δήλωσε στον kavalanews 102,8 η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου.

Η απάτη που οδήγησε στην προσθήκη ενός ακόμη Δαλακούρα στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ώρα Δημιουργίας».

Αντίπαλο συνδυασμό για τη διεκδίκηση του Δήμου Καβάλας, τον οποίο δεν θέλησε να κατονομάσει, καταγγέλλει ότι βρίσκεται πίσω από την ψευδή δήλωση απόσυρσης του υποψήφιου δημοτικού συμβούλου Γιώργου Δαλακούρα από το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού της «Ώρα Δημιουργίας» η Αναστασία Ιωσηφίδου.

Με δήλωσή της η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας, Αναστασία Ιωσηφίδου, υποστηρίζει ότι η επιστολή που στάλθηκε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και φέρει το όνομα του Γεώργιου Δαλακούρα δεν είναι αληθής.

Σελίδες