Η υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου είχε συνάντηση με τον υπουργό Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη την Πέμπτη (03/08). Συζητήθηκαν οι προοπτικές ανάπτυξης του Δήμου Καβάλας και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας, αλλά και θέματα που αφορούν τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου.

 

Σχετική ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης “Ώρα Δημιουργίας” αναφέρει τα εξής:

 

“Με τον Υπουργό Εργασίας και Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη, συναντήθηκε την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023 , η επικεφαλής της παράταξης ΩΡΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ και υποψήφια δήμαρχος Καβάλας Αναστασία Ιωσηφίδου.

 

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές καθώς και ζητήματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εργασίας που σχετίζονται με τον Δήμο Καβάλας, τις προοπτικές ανάπτυξης αυτού και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

 

Το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαιτέρως θερμό ενώ ο κ. Γεωργιάδης φάνηκε ιδιαίτερα ενημερωμένος για τα ζητήματα που αφορούν τον Δήμο Καβάλας και τις διεκδικήσεις αυτού, υποσχόμενος την αμέριστη υποστήριξη του ιδίου όσο και του υπουργείου στο έργο της δημοτικής αρχής που θα προκύψει μετά τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.

 

Η κα Ιωσηφίδου ευχαρίστησε τον κ. Γεωργιάδη για το ειλικρινές ενδιαφέρον του αναφορικά με τα τεκταινόμενα στον Δήμο Καβάλας και τον προσκάλεσε να παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης μας, την ερχόμενη εβδομάδα.

 

Με την επιστροφή της επικεφαλής μας από την Αθήνα θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση των 20 νέων υποψηφίων που ενέκρινε χθες η πολιτική γραμματεία της παράταξης μας.”