γράφει η

Κάτια Γιαννουκάκου

 

Στην περιοχή του Κεφαλά παραμένει εδώ και 10 περίπου χρόνια το κουφάρι του ασημί opel astra να θυμίζει την τραγική ιστορία του 40χρονου κατοίκου της Θάσου με καταγωγή από την Αλβανία που είχε δώσει τέλος στη ζωή πέφτοντας στον γκρεμό.

 

Το αυτοκίνητο βρίσκεται επάνω στα βράχια προκαλώντας την απορία των τουριστών που το βλέπουν από ψηλά.

 

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ανεβάζουν τη φωτογραφία τού οχήματος στα κοινωνικά δίκτυα και αναρωτιούνται τι να έχει συμβεί. Σύμφωνα με την αστυνομία η απομάκρυνση του οχήματος από το σημείο που έχει πέσει είναι μια δύσκολη κι επικίνδυνη διαδικασία. 

 

Για την ιστορία να πούμε ότι ήταν 15 Φεβρουαρίου του 2014 όταν η αστυνομία εντόπισε τον 40χρονο στον γκρεμό στην περιοχή του Κεφαλά.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες που κατάφεραν να συλλέξουν οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές, ο 40χρονος είχε εκμυστηρευτεί μέρες πριν σε φιλικό του πρόσωπο ότι ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του κι έτσι εντοπίστηκε γρήγορα το αυτοκίνητό του κάτω από τον γκρεμό, στη θαλάσσια περιοχή.

 

Μάλιστα φίλοι του είχαν καταθέσει ότι πριν πέσει στον γκρεμό είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ

 

Εκεί βρέθηκαν ορισμένα προσωπικά αντικείμενα και ρούχα, καθώς και κάποια σημάδια αίματος, ωστόσο το πτώμα του 40χρονου ήταν άφαντο.

 

Το πτώμα του αυτόχειρα εντοπίστηκε σχεδόν έναν μήνα αργότερα σε παραλία του Δήμου Ελευθερών, όπου το είχαν ξεβράσει τα κύματα. Έτσι γράφτηκε το άδοξο τέλος της ιστορίας του 40χρονου που ζούσε και εργαζόταν για χρόνια στο νησί πριν αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του.