Η Energean για τρίτη συνεχόμενη χρονιά έκανε δωρεά σχολικών ειδών σε μαθητές της Θάσου.

 

Σχετική ανακοίνωση του Δήμου Θάσου αναφέρει τα εξής:

 

“Σήμερα, Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2023, στα πλαίσια της δράσης του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Θάσου και του Δήμου Θάσου για την συγκέντρωση σχολικών ειδών, ώστε να μην μείνει κανείς μαθητής χωρίς σχολικά, επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη ο κ. Ευάγγελος Λεώβαρις, εκ μέρους του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, συνοδευόμενος από τον κ. Αρτέμη Μπαρμπούνη, υπεύθυνο Εταιρικών Υποθέσεων της Energean στην Καβάλα, ανακοινώνοντάς του τη δωρεά σχολικών ειδών από την Energean σε μαθητές της Θάσου.

 

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που η Energean στηρίζει έμπρακτα μαθητές της Θάσου που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες με την δωρεά σχολικών ειδών.

 

H δωρεά πραγματοποιείται προς τους μαθητές της Θάσου, στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Energean, ώστε να μην υπάρχει μαθητής στην έναρξη της τρέχουσας σχολικής χρονιάς χωρίς τα απαραίτητα σχολικά είδη.

 

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Ευχαριστούμε ακόμη μία φορά θερμά την εταιρεία Energean και την Διοίκησή της για την ευγενική έμπρακτη προσφορά τους και την φετινή σχολική χρονιά προς τους μαθητές της Θάσου που αντιμετωπίζουν δυσκολίες».”