Δήμος Θάσου

Σε δύο τουριστικές εκθέσεις, μία στη Βουλγαρία και μία στη Ρουμανία θα συμμετάσχει τον Φεβρουάριο με δικό του περίπτερο ο Δήμος της Θάσου.

Μία νέα σύμβαση που περιλαμβάνει την προμήθεια και εγκατάσταση φωτιστικών σωμάτων για το δίκτυο φωτισμού του παραλιακού μετώπου του Λιμένα Θάσου υπογράφηκε το πρωί της Τρίτης.

Την Πέμπτη 24 Νοέμβρη κλιμάκιο της ΤΕ Θάσου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Διονύση Κλάδη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και γραμματέα της ΕΠ ΑΜΘ, πραγματοποίησε συναντήσεις με εργαζόμενους και φορείς της Θάσου.

Η ΔΗ.ΚΕ.Θ. και ο Δήμος Θάσου προσκαλούν όλα τα παιδιά να ζωγραφίσουν την Χριστουγεννιάτικη κάρτα της Θάσου.

Σήμερα, Πέμπτη (24/11) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Γραφείο του Δημάρχου Θάσου μεταξύ του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη και αντιπροσωπείας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας.

Σήμερα, Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2022, υπογράφηκε από το Δήμαρχο Θάσου κ. Ελευθέριο Κυριακίδη και τον κ. Παπαδόπουλο Νικόλαο, εκπρόσωπο του Οικονομικού φορέα «ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ», η σύμβαση για την εκτέλεση του έργου: «Συντήρηση και Καθαρισμός του δικτύου αντιπυρικών ζωνών των Δημοτικών Δασών του Δήμου Θάσου», συνολικού ποσού 865.800,00€ με Φ.Π.Α..

Δεν μπορεί στην εποχή μας όπου η τεχνολογία έχει προχωρήσει τόσο πολύ το Τοπικό Διαμέρισμα Ποταμιάς - με βάση την πληθυσμιακή αύξηση που έχει

Οι πρώτοι Χειμερινοί Ποδηλατικοί Αγώνες Titani Experience 2022 – 2023 θα πραγματοποιηθούν τον ερχόμενο Δεκέμβριο - Ιανουάριο στη Θάσο.

Δεν έχασαν την ευκαιρία συμβιβασμένες Τοπικές Διοικήσεις Δήμων και Περιφερειών και με «πάτημα» τις μεγάλες αυξήσεις στην τιμή της ενέργειας

Τη Θάσο επισκέφθηκε σήμερα ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας συνοδευόμενος από τους βουλευτές της ΝΔ Γιάννη Πασχαλίδη και Μακάριο Λαζαρίδη

Αναφορικά με τις πρόσφατες ανακοινώσεις της Λαϊκής Συσπείρωσης Θάσου για τα Σχολεία της Θάσου ο Δήμος της Θάσου διευκρινίζει:

Βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν από την έναρξη της ελαιοσυλλογής που αφορά το σύνολο σχεδόν των κατοίκων του νησιού και οι αγροτικοί δρόμοι που οδηγούν στα κτήματα

Η ΔΗ.Κ.Ε.Θ. και ο ΔΗΜΟΣ ΘΑΣΟΥ, με σεβασμό στους κατοίκους της Θάσου αλλά και στους επισκέπτες της, καθώς και με σεβασμό στις Τέχνες και στον Πολιτισμό σχεδίασε και προγραμμάτισε Πολιτιστικές Δράσεις σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Ιταλοί μαθητές και εκπαιδευτικοί από Λύκειο της πόλης Φερράρα επισκέφθηκαν την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου το Δημαρχείο Καβάλας, στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus με θέμα: «Pathways all over Europe».

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που η Energean στηρίζει έμπρακτα μαθητές της Θάσου που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες με την δωρεά σχολικών ειδών.

Επισημαίνουμε, ότι σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις, τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους και κατά διαστήματα πολύ έντονα.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης εκ μέρους του Δήμου Θάσου, παρέδωσε στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου κ. Θωμά Αγγελόπουλο ιατρικό εξοπλισμό αξίας 3.987,03€ για το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου.

Σήμερα, 26 Ιουλίου 2022, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Θάσου κ. Ελευθέριου Κυριακίδη, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη μεταξύ του Δημάρχου Θάσου και των εμπλεκόμενων φορέων της Θάσου για τον συντονισμό δράσεων για την πρόληψη εκδήλωσης δασικών πυρκαγιών στη Θάσο. 

Με τον τίτλο «Θάσος το Διαμάντι του Αιγαίου», αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο του Δήμου για το καλοκαίρι.

Εκδήλωση για την ανάδειξη των αρχαιολογικών χώρων στο Λιμένα Θάσου και της ιστορικής κληρονομιάς, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (25/5) στο κτήριο του Καλογερικού.

Για την ακτή « Θάσος Πόλη/Λιμανάκι» κατατέθηκε πρόταση υποψηφιότητας από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θάσου, για την ακτή «Χρυσή Αμμουδιά/Golden Beach Camping» από τη Θάσος Δημοτική ΑΕ και για τις υπόλοιπές τρεις (3) από ιδιωτικές επιχειρήσεις.

«Η Διοίκηση Κυριακίδη, όμως, μολονότι έχει διανύσει 2,5 και πλέον χρόνια θητείας, δεν έχει κάνει καμιά ουσιαστική ενέργεια για την ολοκλήρωση όλων εκείνων των διαδικασιών, ούτως ώστε η Θάσος να αποκτήσει Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο», αναφέρει ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της «Δημοτικής Θασιακής Κίνησης Πάμε Μαζί» Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Ισχυρός σύμμαχος στην κοινή προσπάθεια της Οργανισμός Λιμένος Καβάλας Α.Ε. και του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν.

Σελίδες