Ο Γιάννης Κελίδης πρόκειται να είναι υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων με τον συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά», σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

 

Η ανακοίνωση, συγκεκριμένα, αναφέρει:

 

Ο Γιάννης Κελίδης συστρατεύεται ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων με τον ανεξάρτητο δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

 

Ας αφήσουμε τον Γιάννη να συστηθεί με τα δικά του λόγια:

 

«Γεννήθηκα στις Κρηνίδες πριν από 48 χρόνια, όπου και ζω με την οικογένειά μου. Είμαι παντρεμένος με τη Βασιλική Καραλιόλιου και έχω δύο γιους, τον Δημήτρη και τον Γιώργο.

 

Δραστηριοποιούμαι από το 1998 στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, κυρίως στην τηλεόραση και τα τελευταία 15 χρόνια είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Πτυχιούχος της σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Καβάλας και με πιστοποιήσεις επαγγελματικής κατάρτισης ως Εικονολήπτης, Μοντέρ και Δημοσιογράφος.

 

Λάτρης του κινηματογράφου, της καλής μουσικής, της δια βίου μάθησης, όπως και του Δικέφαλου Αετού. Επίσης, πιστεύω, συνεπής οδοιπόρος στην πορεία μας ως άνθρωποι για κοινωνική δικαιοσύνη.

 

Συμπορεύομαι με τον Γιάννη Εριφυλλίδη ως υποψήφιος σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Κρηνίδων επειδή είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας που έχει αντιληφθεί ότι για να υπάρξει βιώσιμη ανάπτυξη στην ευρύτερη περιοχή των Φιλίππων είναι αναγκαίο να επανασυσταθεί ο δήμος Φιλίππων. Όπως έχει πει και ο ίδιος, είναι προτιμότερο δύο καλοί γείτονες παρά δύο προβληματικοί συγκάτοικοι.

 

Συμπορεύομαι με τον Γιάννη Εριφυλλίδη επειδή τα σχέδια του για τις Κρηνίδες είναι ρεαλιστικά, φιλόδοξα, πραγματοποιήσιμα και μπορούν να δώσουν μία αναπτυξιακή ώθηση στις Κρηνίδες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει μια φθίνουσα πορεία που πρέπει όμως να ανατραπεί».

 

Πιστεύουμε ότι η διάθεση να προσφέρει με ανιδιοτέλεια στον τόπο μας, η καθαρή πολιτική σκέψη, ο ακέραιος χαρακτήρας, η εργατικότητα, οι προτάσεις του για την ανάπτυξη των Κρηνίδων, η εμπειρία του ως τοπικός σύμβουλος και η μεγάλη αγάπη του για τις Κρηνίδες και την ευρύτερη περιοχή της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων καθιστούν τον Γιάννη Κελίδη πολύτιμο συνεργάτη για την υλοποίηση του πρωτοποριακού προγράμματός μας για την ανάπτυξη του δικτύου των δημοτικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων και την τήρηση όλων των δεσμεύσεών μας για μια νέα αρχή και για τις Κρηνίδες. Γιάννη, καλωσόρισες στη μεγάλη ανεξάρτητη αυτοδιοικητική ομάδα μας.