Γιάννης Εριφυλλίδης

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Εικαστική Περιπλάνηση 2024», που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά», στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου έγινα τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Εικαστική Περιπλάνηση 2024», που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά», στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης. 

Δριμύτατη κριτική στη διοίκηση Μουριάδη άσκησε ο δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Εριφυλλίδης με αφορμή τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, τον οποίο καταψήφισε.

"Να παραιτηθεί ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Χρήστος Τσιτσιλικάκης και να αντικατασταθεί ο αρμόδιος υπάλληλος Γιώργος Μουμτζής" αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Εριφυλλίδης για το θέμα των άθλιων συνθηκών διαβίωσης των αδέσποτων ζώων. 

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, είχε συναντήσεις με την πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Φιλίππων, Ευγενία Φιλόσογλου και τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας, Γιάννη Κελγιώργη, την Τετάρτη (24/01).

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Η Καβάλα Μπροστά”, Γιάννης Εριφυλλίδης, σε ανακοίνωση του τόνισε ότι πρέπει το τεχνικό πρόγραμμα του 2024, να ψηφιστεί από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο τον Ιανουάριο και όχι τώρα, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το πρόγραμμα φτωχό.

Ο δημοτικός συνδυασμός “Η Καβάλα Μπροστά” του Γιάννη Εριφυλλίδη, πήρε την 4η θέση στις δημοτικές εκλογές για το Δήμο Καβάλας.

"Ήταν ένα αποτέλεσμα που δεν το περιμέναμε" δήλωσε στον KavalaNews 102, και στον Τάσο Αποστολίδη, κληθείς να σχολιάσει τον απόηχο των εκλογών της πρώτης Κυριακής ο Γιάννης Εριφυλλίδης.

Σε εξέλιξη οι αυτοδιοικητικές εκλογές σε όλη τη χώρα για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων σε δήμους και περιφέρειες, από τις 7 το πρωί της Κυριακής 8 Οκτωβρίου 2023.

Η κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη, έγινε την Πέμπτη (05/10), στο ξενοδοχείο “Galaxy”.

Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη, έγινε το βράδυ της Πέμπτης (05/10).

Στο ξενοδοχείο “Galaxy” την Πέμπτη (05/10), στις 20:00 το απόγευμα, θα γίνει η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου δημάρχου Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη.

Ο Ηλίας Γεωργακόπουλος θα είναι υποψήφιος τοπικός σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Καβάλας με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Η Χρυσάνθη (Χρύσα) Κατζάνη θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και το Δασαρχείο, την Τρίτη (03/10).

Ο Πολυχρόνης Κουμουσίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Το πρωί του Σαββάτου (30/09), ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, συνοδευόμενος από συνεργάτες του, μετέφερε ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα στα δημοτικά κοιμητήρια.

Πως θα λειτουργεί στην πράξη το ηλεκτρικό όχημα για τη μεταφορά ατόμων με κινητικά προβλήματα μέσα στον χώρο του δημοτικού νεκροταφείου έδειξε το πρωί του Σαββάτου ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης.

Στις ερωτήσεις της συντακτικής ομάδας του KavalaNews για το πρόγραμμά του απαντά ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Γιάννης Εριφυλλίδης, επικεφαλής του συνδυασμού «Καβάλα Μπροστά»...

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, ανακοίνωσε το πρόγραμμα του για την περιοχή των Κρηνίδων.

Η Σταματία Θεμελή θα είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος στη Δημοτική Κοινότητα Καβάλας με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Το πρόγραμμα για τη Λυδία ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Η Καβάλα Μπροστά» με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Γιάννη Εριφυλλίδη.

“Η δήλωση στήριξης της υποψηφιότητάς μου από τον Νίκο Κούτρα με τιμά και με συγκινεί ιδιαίτερα”, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του, ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης.

O υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης βρέθηκε στην εκδήλωση του ΑΟΚ για τις νέες φανέλες της ομάδας.

Ο Θεοφάνης Αλμυρός θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, επισκέφθηκε το ειδικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο Καβάλας, την ημέρα του αγιασμού του σχολείου, τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου.

Ο Αλέξανδρος Κοσμίδης θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον δημοτικό συνδυασμό «Η Καβάλα Μπροστά».

Σελίδες