Τον δράστη που πέταξε τον σκύλο στο λιμάνι αναζητά μετά από μέρες το φιλοζωικό σωματείο Καβάλας «Αίσωπος».

 

Αναλυτικά, αναφέρει:

 

Πέρασαν τόσες μέρες από το αποτρόπαιο συμβάν με το Σπύρο και ακόμα δεν έχουμε καμία μαρτυρία που θα μας οδηγήσει στη σύλληψη του δράστη.

 

Ακούστηκαν διάφορα όλες αυτές τις μέρες και γράφτηκαν πολλά!!! Ο Αίσωπος κατέθεσε όπως πολλοί γνωρίζεται, μήνυση κατά αγνώστου. Οι κάμερες ακόμα ψάχνονται χωρίς αποτέλεσμα. Οι μάρτυρες στο συμβάν πολλοί απ' ότι μας είπαν, αλλά κανένας μα κανένας δεν ήρθε σε επικοινωνία μαζί μας, ούτε με τις αρχές, ώστε να μας δώσει έστω και μία περιγραφή του εν λόγω "ανθρώπου". Δηλώσαμε και δηλώνουμε πως θα τηρήσουμε την ανωνυμία οποιουδήποτε μας δώσει έστω και ένα στοιχείο που να καταλήγει στο δράστη και κάνουμε για μία ακόμα φορά έκκληση.

 

Στις φωτο που ακολουθούν, είναι δύο κύριοι με πολιτικά, ο ένας εξ αυτών με κόκκινο σκελετό γυαλιών, που βοήθησαν και έβγαλαν το Σπύρο από τη θάλασσα.

 

Ζητάμε από τους δύο αυτούς Κυρίους να έρθουν σε επικοινωνία με τον Αίσωπο στέλνοντας μνμ στη σελίδα. Ακόμα και κάτι που θεωρούν ασήμαντο, μπορεί να είναι σημαντικό ώστε να βρεθεί λύση στην αναζήτηση του δράστη.

 

Πραγματικά δε μπορούμε να κατανοήσουμε αυτό που συμβαίνει! Ενώ ενημερωθήκαμε πως στο συμβάν ήταν αρκετός κόσμος και είδε ακριβώς τι συνέβη και μάλιστα ότι κάποιος το ρώτησε κιόλας γιατί το έκανε, άρα τον είδε ξεκάθαρα, γιατί δε μιλούν, γιατί μένουν απαθείς σε ένα τόσο σοβαρό περιστατικό; Τι έχουν να φοβηθούν;

 

Κάποτε γινόταν κακό δίπλα μας και σιωπούσαμε για να μη μπλέξουμε κι έτσι χανόντουσαν ανθρώπινες ζωές!! Πιστεύαμε πως εν έτη 2023 με τόσα άγρια, τραγικά, περιστατικά που έχουν συμβεί στον τόπο μας, αυτό είχε  ξεπεραστεί κατά πολύ. Μάλλον κάναμε λάθος τελικά και το "δε θέλω να μπλέξω" καλά κρατεί. Να μην έρθει στην πόρτα μας μόνο!! Θα έρθει όμως όταν με δική μας υπευθυνότητα ή ανευθυνότητα, όπως θέλετε πάρτε το, αφήνουμε ατιμώρητο κάποιον που προσπάθησε να κάνει κακό σε ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα και αύριο μπορεί να το επαναλάβει ακόμα και σε άνθρωπο.

 

Είναι η τελευταία έκκληση που κάνουμε για την ανεύρεση μαρτύρων. Θα κρατήσουμε όπως προείπαμε την ανωνυμία σε όποιον το επιθυμεί, αρκεί να μας δώσει έστω και ένα στοιχείο.

 

Είμαστε η φωνή του Σπύρου που αναζητά δικαίωση!

 

Θα περιμένουμε τα μηνύματα σας, τις μαρτυρίες σας, όσοι ήσασταν μπροστά!!

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΉΣΤΕ