Ο Δήμος Καβάλας εξέδωσε ανακοίνωση με φωτογραφικό υλικό για τις εκδηλώσεις της Καθαράς Δευτέρας (27/02) έξω από το κλειστό της Καλαμίτσας και τον αρχαιολογικό χώρο των Φιλίππων.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

 

“Με πολύ κέφι, χορό, νηστίσιμα εδέσματα και άφθονο κρασί γιόρτασαν την Καθαρά Δευτέρα οι πολίτες του Δήμου Καβάλας, στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Καλαμίτσας "Αλεξάνδρα Δήμογλου" και στο πάρκο του Αρχαίου Θεάτρου Φιλίππων!

 

Μικροί και μεγάλοι, μετά από τρία χρόνια, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, είχαν την ευκαιρία, να πιάσουν το φίδι, να διασκεδάσουν μέχρι αργά το απόγευμα και να πάρουν μέρος σε διάφορες δράσεις, (περιήγηση στο φυσικό περιβάλλον, face painting)! 

 

Την ίδια ώρα, εκμεταλλευόμενοι τις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες, φρόντισαν να πετάξουν και τους διαφόρων σχημάτων, μεγεθών και χρωμάτων χαρταετούς τους, τηρώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παραδοσιακό έθιμο της Καθαράς Δευτέρας!

 

Ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επιθυμεί να ευχαριστήσει τα μέλη των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης και των τοπικών κοινοτήτων, τους εργαζόμενους του Δήμου Καβάλας και της "ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ", και όλους όσοι εργάστηκαν άοκνα για τη διεξαγωγή των δύο παράλληλων εκδηλώσεων.”