Η Ένωση συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των σχολείων Καβάλας, είχε μεταξύ άλλων συναντήσεις με το δήμαρχο Καβάλας και τον αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, συζητώντας τις θέσεις και τα αιτήματα των συλλόγων.

 

Σχετική ανακοίνωση της Ένωσης αναφέρει τα εξής:

 

Ο Πρόεδρος (Βασίλειος Μαυρομμάτης), καθώς και μέλη του ΔΣ (Κώστας Στεφανίδης-Αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Σχίζογλου–Γενικός Γραμματέας, Κατερίνα Γεωργιάδου, Μπέττυ Τσαρικτσή) της « Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων του Δήμου Καβάλας» επισκέφθηκαν την Πέμπτη 03 Φεβρουαρίου 2023 τον Δήμαρχο Καβάλας κ. Θόδωρο Μουριάδη και την Παρασκευή 04 Φεβρουαρίου 2023 τον Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας κ. Αλέξη Πολίτη, όπως επίσης και την διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κα Αθανασία Γαϊτανίδου και τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας κ. Δανιήλ Εμμανουηλίδη.

 

Τα νεοεκλεγμένα μέλη της Ένωσης μετέφεραν τις θέσεις των εκπροσώπων των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Καβάλας, όπως αυτές εκφράστηκαν στην τελευταία της ανοιχτή Γενική Συνέλευση της 18ης Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

 

Όλες οι συναντήσεις διεξήχθησαν σε πολύ καλό κλίμα και τέθηκαν σημαντικά θέματα και προβληματισμοί σχετικά με τον χώρο της εκπαίδευσης και την ανάγκη διενέργειας άμεσων βελτιωτικών παρεμβάσεων. Επίσης έγινε ανταλλαγή απόψεων και ιδεών για λήψη πρωτοβουλιών και δράσεων στο αμέσως προσεχές χρονικό διάστημα και ανανεώθηκε το ραντεβού για την επόμενη συνάντηση.”