Δικογραφία σχηματίσθηκε σε βάρος κατοίκων Καβάλας, από την Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, για κλοπές.

 

Συγκεκριμένα, δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος τριών ημεδαπών για κλοπή και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση

 

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος δύο ημεδαπών και μίας ημεδαπής για κλοπή και αποδοχή – διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση.

 

Αναλυτικότερα, όπως διαπιστώθηκε οι δύο ημεδαποί την 7/8-12-2022 αφαίρεσαν από επιχείρηση που βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Καβάλας, 3 μπαταρίες οχημάτων και 21 ζάντες, μέρος των οποίων διέθεσαν, από κοινού με την ημεδαπή, την 8-12-2022 σε επιχείρηση σε οικισμό της Καβάλας, έναντι χρηματικού ποσού.

 

Στο πλαίσιο των ερευνών βρέθηκαν τα προϊόντα που διέθεσαν οι δράστες, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον δικαιούχο τους.

 

Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

 

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος ημεδαπού για κλοπές

 

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κλοπές, που διαπράχθηκαν από 9 έως 11-12-2022 σε οικισμούς της Καβάλας.

 

Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε ο δράστης κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα διέρρηξε δύο καταστήματα, προκαλώντας φθορές και αφαιρώντας από το εσωτερικό τους χρήματα, πακέτα τσιγάρων και τρόφιμα, ενώ επιπλέον αφαίρεσε από ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μία τσάντα με έγγραφα και από αύλειο χώρο οικίας ένα δίκυκλο μοτοποδήλατο. Την προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νέστου.

(δελτίο Τύπου Αστυνομίας)