γράφει ο

Μάριος Διονέλλης

 

UPDATE: Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε την ψήφο του και ψήφισε ΝΑΙ στο επίδομα των ένστολων και μάλιστα τη μέρα που ανακοινώθηκε ότι πέθανε ο 16χρονος που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι. – Πλήρης απογοήτευση και ντροπή για ένα κόμμα «της Αριστεράς και των Κινημάτων».

 

 

Τo προεκλογικό και προκλητικό επίδομα στους ένστολους, αυτά τα 600 ευρώ που κλείνουν το μάτι στην αστυνομική αυθαιρεσία και στα pushbacks, ψηφίστηκαν από όλα τα κόμματα της Βουλής εκτός του ΜέΡΑ25 (αναμενόμενο).

 

 

Για να δοθεί το επίδομα ψήφισαν η ΝΔ (προφανώς), η Ελληνική Λύση (προφανέστατα), το ΠΑΣΟΚ (που πάντα κλείνει το μάτι στην τάξη και ασφάλεια με ολίγη από καταστολή), το ΣΥΡΙΖΑ (που ενώ αρχικά το καταψήφισε, τελικά άλλαξε την ψήφο του και ψήφισε ΝΑΙ και μάλιστα τη μέρα που ανακοινώθηκε ότι πέθανε ο 16χρονος που είχε πυροβοληθεί στο κεφάλι  – πλήρης απογοήτευση και ντροπή για ένα κόμμα «της Αριστεράς και των Κινημάτων), αλλά και παραδόξως το ΚΚΕ (!)

 

 

Γιατί αλήθεια σύντροφοι; Εγιναν ξαφνικά «παιδιά του λαού» οι αστυνομικοί; Ειδικά για επίδομα που ανακοινώθηκε επιδεικτικά τις μέρες του Γρηγορόπουλου και ανήμερα  του πυροβολισμού ενός 16χρονου στο κεφάλι;  Από πότε το ΚΚΕ μαζεύει ψήφους στα Σώματα Ασφαλείας;  Περίεργα πράγματα…