Ο Δήμος Καβάλας θέλοντας να στηρίξει τις οικογένειες που βρίσκονται σε παρατεταμένη οικονομική δυσχέρεια, πραγματοποιεί τη δράση “Αγκαλιά Αλληλεγγύης - Κάθε παιδί και ένα παιχνίδι”. 

 

Ανακοίνωση:

 

Ο Δήμος Καβάλας, για μία ακόμη χρονιά, με πρωτοβουλία του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Πολιτικής, Λεωνίδα Παππά και της ειδικής συμβούλου του Δημάρχου Καβάλας, σε θέματα Ψυχικής Υγείας και Εκπαίδευσης, Στέλλας Αργυρίου, στηρίζει τις οικογένειες της περιοχής μας που βρίσκονται σε παρατεταμένη οικονομική δυσχέρεια, πραγματοποιώντας τη δράση "Αγκαλιά Αλληλεγγύης - Κάθε παιδί και ένα παιχνίδι"!

 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στα συμβεβλημένα με τη δράση καταστήματα, Βαφείδης, Κιβωτός, Μεταξάς, Μοδούρας, Ευθυμία Μαυράκη (Κρηνίδες), από σήμερα Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2022. Με τον τρόπο αυτό ενισχύεται ο κοινός κουμπαράς που θα καλύψει τις ανάγκες της δράσης, προσφέροντας παιχνίδια στα παιδιά των πληττόμενων οικογενειών (δικαιούχοι του Κοινωνικού Παντοπωλείου).

 

Η διανομή των παιχνιδιών θα γίνει την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00 έως τις 14:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ 

 

  • Καφέ μπαρ 1901 
  • Λογιστικό Γραφείο - Δρομπαλή Μαρία & Συνεργάτες 
  • Σκλαρής (κατάστημα Νέας Περάμου) - Δημοσθένης Μαυροχαλιβίδης & Σια 
  • MEDEQ Γ Παπαθανασίου και Σια Ο.Ε. 
  • Κυριάκος Παπαδόπουλος, συνιδιοκτήτης του γυμναστηρίου W29

 

Φέτος τα Χριστούγεννα μια ζεστή ΑΓΚΑΛΙΑ, με ένα δώρο για κάθε παιδί που μας έχει ανάγκη!