Μετά τις παραιτήσεις γιατρών το καλοκαίρι που πέρασε, το Κέντρο Υγείας στη Θάσο αναμένει τώρα 4 αγροτικούς γιατρούς για τα περιφερειακά ιατρεία του νησιού ενώ στην κεντρική μονάδα του Πρίνου ανέλαβε καθήκοντα ο καρδιολόγος που προσλήφθηκε πρόσφατα.

 

Επιπλέον στο Κέντρο Υγείας Πρίνου τοποθετήθηκε νέο φορητό ακτινολογικό μηχάνημα.

 

Για τα παραπάνω, ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Θωμάς Αγγελόπουλος έκανε την ακόλουθη ευχαριστήρια δήλωση:

 

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι υπεγράφη και έγινε ανάληψη υπηρεσίας -με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου-από Καρδιολόγο Ιατρό στο Κ.Υ. Πρίνου.

 

Η προσθήκη αυτή στο Ιατρικό μας δυναμικό ενισχύει και αναβαθμίζει τις υπηρεσίες του Κ.Υ.Π.

 

Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Θάνο Πλεύρη και την Αν. Υπουργό κ. Μίνα Γκάγκα για τις ιδιαίτερες ενέργειές της.

 

Παράλληλα ενισχύθηκε ο εξοπλισμός του Κ.Υ.Π. με την παραλαβή σύγχρονου ψηφιακού- φορητού ακτινολογικού μηχανήματος με μέριμνα του Γεν.Γραμματέα Π.Φ.Υ. κ. Μάριου Θεμιστοκλέους, τον οποίο ευχαριστούμε για την ενέργεια και το ενδιαφέρον του.       

 

Αναμένεται επίσης η ανάληψη υπηρεσίας τεσσάρων γιατρών σε αγροτικά Ιατρεία (Π.Ι.) της Θάσου, που τους αναμένουμε με ανακούφιση μετά τις μαζικές παραιτήσεις και το πολύ δύσκολο καλοκαίρι που βιώσαμε λόγω της Ιατρικής υποστελέχωσης.          

 

Τέλος ευχαριστούμε θερμά τόσο το Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ. κ. Δημ Τσαλικάκη όσο και την Υποδιοικήτρια κ. Ειρ. Χατζοπούλου, που είναι πάντα η αφετηρία και το εφαλτήριο της μέριμνας και των κατάλληλων ενεργειών για τα ευχάριστα αποτελέσματα".