Κέντρο Υγείας Πρίνου

Στάση εργασίας πραγματοποιεί το επικουρικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πρίνου από τις 10:00 το πρωί της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου μέχρι τις 15:00 της ίδιας ημέρας.

Από 1/11/23 οι γυναίκες που θέλουν να κάνουν το τεστ Παπανικολάου μπορούν να κλείνουν ραντεβού στο 2593350000, αφού προηγουμένως εκδοθεί παραπεμπτικό από τον προσωπικό τους γιατρό.                                     

Συλλέχθηκαν τα είδη πρώτης ανάγκης για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας από το Κέντρο Υγείας Θάσου.

Μετά τη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2022, με τη μέριμνα του Λιμενικού Σώματος, διακομίστηκαν από το κέντρο υγείας της θασου προς το Νοσοκομείο Καβάλας τρία άτομα.

Στη δωρεά Συσκευής Αυτόματων Θωρακικών Συμπιέσεων στο Κέντρο Υγείας Πρίνου στην Θάσο προχώρησε η Energean, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Καρδιάς, η οποία τιμάται διεθνώς στις 29 Σεπτεμβρίου.

Μετά τις παραιτήσεις γιατρών το καλοκαίρι που πέρασε, το Κέντρο Υγείας στη Θάσο αναμένει τώρα 4 αγροτικούς γιατρούς για τα περιφερειακά ιατρεία του νησιού ενώ στην κεντρική μονάδα του Πρίνου ανέλαβε καθήκοντα ο καρδιολόγος που προσλήφθηκε πρόσφατα.

Πολλές είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει και το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου, αφού η τουριστική σεζόν έχει φτάσει στο ζενίθ της, φιλοξενώντας περίπου 90-100 χιλιάδες τουρίστες από τις περισσότερες Βαλκανικές χώρες.

Τα εύσημα για την μάχη που δίνει το υγειονομικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πρίνου στη Θάσο δίνει η υποδιοικήτρια της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας και Θράκης.

Την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης εκ μέρους του Δήμου Θάσου, παρέδωσε στον Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου κ. Θωμά Αγγελόπουλο ιατρικό εξοπλισμό αξίας 3.987,03€ για το Κέντρο Υγείας Πρίνου Θάσου.

«Επειδή πολλοί μού ζητούν να "διορθώσω" την ανάρτησή μου που "παρεξηγήθηκε" αλλά εγώ ήμουνα σαφής. Είπα κάτι που είναι απολύτως αληθές και όλοι το γνωρίζουν» λέει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος

Την προσοχή του κόσμου εφιστά με ανάρτησή του στο Facebook ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θωμάς Αγγελόπουλος με αφορμή την έξαρση των κρουσμάτων κορωνοϊού στο νησί της Θάσου.

Θέμα χρόνου είναι να πεθάνει κάποιος ασθενείς στη Θάσο, αν δεν λυθεί το πρόβλημα με τα πλοία επιφυλακής κατά τις νυχτερινές ώρες. 

 

Ματαιώνεται η μουσική εκδήλωση του συλλόγου υποστηρικτών του Κέντρου Υγείας Πρίνου που ήταν προγραμματισμένη να γίνει 

Εκγρίθηκε η πρόσληψη μαίας στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. Σύμφωνα με την ανάρτηση στη Διαύγεια η πρόσληψη της μαίας έχει διετή σύμβαση

 

Υπεράνθρωπες ήταν οι προσπάθειες που έκαναν γιατροί, προσωπικό του Κέντρου Υγείας Πρίνου και διασώστες του ΕΚΑΒ Θάσου και Καβάλας το απόγευμα του Σαββάτου 27 Ιουνίου, για να σωθεί ένα κοριτσάκι μόλις 15 μηνών που κινδύνευσε να χάσει τη ζωή του μετά από εισρόφηση.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας, Κώστας Αντωνιάδης επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας Χρυσούπολης όπου συναντήθηκε με τον Διευθυντή του Γεώργιο Δαλ

Το 40% των εμβολιασθέντων προέρχονται από περιοχές εκτός Θάσου και συγκεκριμένα από την Ξάνθη, τη Δράμα, τις Σέρρες αλλά και από πιο μακριά, ανέφερε στον KavalaNews 102.8 ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Θωμάς Αγγελόπουλος. 

 

Σήμερα, Σάββατο 3 Απριλίου στο Κέντρο Υγείας Πρίνου στη Θάσο, εμβολιάστηκαν ο διευθυντής του Γυμνασίου Πρίνου και τρεις εκπαιδευτικοί της ΔΔΕ Καβάλας, αναφέρει σε ανακοίνωση του ο διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας Απόστολος Βαγενάς. 

Δευτέρα 22/03/2021 από τις 09.00- 12.00 στο Κέντρο Υγείας Πρίνου από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ Θάσου θα διενεργούνται προληπτικά tests ανίχνευσης κορονοϊού SARS CoV2 σε περιπατητικούς πολίτες που ενδιαφέρονται.

Στην Καβάλα και την Ελευθερούπολη γίνονταν περί τις 100 έως 150 πρώτες δόσεις εμβολίου ημερησίως, αριθμός που άρχισε να αυξάνεται από την Τετάρτη 3/3/2021 και μετά.

Την ευκαιρία να μιλήσει με φορείς και πολίτες του νησιού της Θάσου είχε η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Οκτώ νέα θετικά κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σήμερα Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Υγείας Πρίνου μετά από τη διενέργεια των προγραμματισμένων τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού. Θετικοί βρέθηκαν 7 ενήλικες και ένα παιδί, από την περιοχή του Πρίνου, των Λιμεναρίων, της Καλλιράχης και του Σωτήρα.

Διευκρινήσεις για τα κρούσματα και απαντήσεις στις ερωτήσεις για τον κορωνοϊό και τα μέτρα δίνει ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου, Θωμάς Αγγελόπουλος. 

Στην προσφορά μοριακών τεστ κορωνοϊου προς το Κέντρο Υγείας Θάσου προχώρησε ο Σύλλογος Νέων Θάσου, ο Όμιλος Τουρισμού και ο Δήμος Θάσου. 

Ενημέρωση σχετικά με την νόσο Covid-19 και τον εμβολιασμό στο Νησί της Θάσου, πραγματοποείται σήμερα Τρίτη 2 Φερουαρίου στις 12:00. Μία συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Θάσου και του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου.

Τον δικό του απολογισμό για το έτος που πέρασε, με τα θετικά και αρνητικά που άφησε πίσω του, έκανε ο διευθυντής του Κέντρου Υγείας Πρίνου, Θωμάς Αγγελόπουλος, ενώ εξέφρασε την ελπίδα του για το 2021 και την επάνοδο σε φυσιολογικές συνθήκες ζωής συμμετέχοντας στον εμβολιασμό. 

 

Από τις 8:00 το πρωί της Πέμπτης 28 Ιανουαρίου άρχισε ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Πρίνου. Ο 85χρονος Βασίλης Τσιλογιώργης από τον Θεολόγο ήταν ο πρώτος Θάσιος που εμβολιάστηκε νωρίς το πρωί. 

Ο Βασίλης Τσιλογεώργης από τον Θεολόγο θα είναι ο πρώτος Θάσιος που θα εμβολιστεί στο Κέντρο Υγείας Πρίνου το πρωί της Πέμπτης (28/1). Συνολικά την πρώτη μέρα θα εμβολιαστούν 48 άτομα. 

 

Σελίδες