Η Καβάλα είναι… το ένα στοιχείο της νέας τηλεοπτικής καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ. Το άλλο είναι… ο Αντώνης Σαμαράς.

 

Τα τρία νέα τηλεοπτικά σποτ που δόθηκαν στη δημοσιότητα με τίτλο «Το Αύριο έχει Ταυτότητα» περιλαμβάνουν εικόνες από τη συγκέντρωση που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ στην Καβάλα για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα την περασμένη Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου.

 

Ο Αλέξης Τσίπρας είχε χαρακτηρίσει την ομιλία αυτή ως την μεγαλύτερη που έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην πόλη αλλά και ως τη μεγαλύτερη αυτής της προεκλογικής περιόδου στις πόλεις της Περιφέρειας.

 

Φαίνεται ότι αυτό ενέπνευσε το κομματικό επιτελείο που χρησιμοποίησε εικόνες μόνο από αυτή τη συγκέντρωση και όχι από κάποια εκ των υπολοίπων που προηγήθηκαν όπως πχ σε Κερατσίνι, Καλαμάτα, Κομοτηνή, Ιωάννινα, Άρτα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Καισαριανή, Λιβαδειά, Αιγάλεω, Ρέθυμνο, Χανιά κ.α.

 

Η νέα τηλεοπτική καμπάνια είναι πιο επιθετική από την έως τώρα τηλεοπτική παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ. Στα νέα σποτ που έχουν μεταξύ άλλων ως επιπλέον σύνθημα «Στις 20 Σεπτέμβρη ψηφίζουμε για πρωθυπουργό» γίνεται επίκληση στο συναίσθημα, με θέματα όπως το κατοχικό δάνειο και οι γερμανικές αποζημιώσεις.

 

Εμφανίζονται εικόνες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά αλλά και της Γερμανίδας καγκελάριου Άγκελας Μέρκελ.

 

Και τα τρία τηλεοπτικά σποτ κλείνουν με πλάνα από την ομιλία Τσίπρα στην Καβάλα.

 

Δείτε τα τηλεοπτικά σποτ