Αλέξης Τσίπρας

Στο Κέντρο Πολιτισμού-Ελληνικός Κόσμος, παρουσιάστηκαν οι 42 υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Παρέμβαση που τα αλλάζει όλα έκανε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας αναφορικά με την κατάσταση στα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ. 

“Η ζωή μου έδωσε την ευκαιρία και μου έκανε την μεγάλη τιμή να υπηρετήσω δίπλα του. Εδώ είμαστε και εδώ θα είμαστε. Όρθιοι. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη μαζί του. Γιατί οι συσχετισμοί είναι για να αλλάζουν. Γιατί την ιστορία δεν τη γράφουν οι κυρίαρχοι, αλλά οι λαοί”, αναφέρει για τον Αλέξη Τσίπρα σε ανακοίνωση της, η Τάνια Ελευθεριάδου. 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξη Τσίπρα να έχει ήδη υποβάλλει την παραίτησή του στα μέλη του Εκτελεστικού Γραφείου του κόμματος.

Ο Αλέξης Τσίπρας παρουσίασε στο Ζάππειο στοιχεία τα οποία, όπως είπε, αποδομούν το οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ για την επόμενη τετραετία.

Εκτός εκλογών θα είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στον απόηχο της χθεσινής του δήλωσης για τις ασφαλιστικές εισφορές. 

Επίθεση στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και στην κυβέρνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην οδό Δοϊράνης. Από τις 15:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 12 Μαΐου δεν θα επιτρέπεται η σταύθμευση λόγω της ομιλίας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην κεντρική πλατεία στις 19:30 το απόγευμα.

Σε έκτακτη δήλωση προχώρησε, το μεσημέρι της Πέμπτης (11/5), ο Αλέξης Τσίπρας στον απόηχο του χθεσινού debate και της παραδοχής του Κυριάκου Μητσοτάκη για το σκάνδαλο των υποκλοπών.

Στην Καβάλα την Παρασκευή 12 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία στην κεντρική πλατεία.

Με μεγάλη θλίψη και λόγια από καρδιάς αποχαιρέτησε τον αγαπημένο του φίλο και στενό συνεργάτη, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

"Να μάθουμε πόσοι ακόμη πολιτικοί, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες τέθηκαν στο στόχαστρο" υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Παρακολουθούμε έκπληκτοι τον προπαγανδιστικό μηχανισμό της ΝΔ να λειτουργεί με όρους κοινών εκβιαστών», δηλώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Τέσσερις τομές για τη δημιουργία προσιτής οικονομικής κατοικίας κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τη στεγαστική πολιτική.

Τη βεβαιότητα πως ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. θα είναι ο νικητής των επόμενων εκλογών, όποτε αυτές γίνουν, εκφράζει μέσω της συνέντευξης που παραχώρησε στην «Εφ.Συν.» ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας,

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, για την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα σ

«Στις επόμενες εκλογές, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία θα είναι πρώτο κόμμα» τονίζει μεταξύ άλλων με άρθρο του στο KavalaNews ο Αλέξης Τσίπρας, σημειώνοντας ότι την προσεχή Κυριακή 15 Μαΐου το κόμμα «ανοίγει τις πόρτες του προς κάθε δημοκρατικό πολίτη».

«Ο κ. Αλέξης Τσίπρας, πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με θίασο από την Κουμουνδούρου, έχει βγει τουρνέ στην επικράτεια και ελπίζει πως η επανάληψη του ψεύδους θα το κάνει αλήθεια. Αυταπατάται!» λέει σε ανακοίνωση της η τοπική οργάνωση της ΝΔ στην Καβάλα.

«Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην Καβάλα (δες ΕΔΩ και ΕΔΩ). Στις 15 του Μάη, καλούμε τους πολίτες του νομού, να συμμετέχουν στις εσωτερικές διεργασίες του κόμματος», λέει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

Η περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα στην Καβάλα απεικονίζεται σε ένα βίντεο διάρκειας 3,5 λεπτών. Το βίντεο που ανέβηκε στα κοινωνικά δίκτυα εμφανίζονται επαγγελματίες της Καβάλας να συνομιλούν με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και να του εκθέτουν τα προβλήματά τους.

«Η Καβάλα, αυτή η πόλη των αγώνων έγινε συνώνυμο της εργασιακής εκμε

«Έντρομος μπροστά στην οργή και την αγανάκτηση της κοινωνίας ο κ.

Σελίδες