Η μπάντα "The Prize" έπαιξε σε ρυθμούς hard rock, δίνοντας ένα δυναμικό performance με θέα το λιμάνι της Καβάλας. Προηγήθηκαν σεμινάρια κιθάρας απο τον Σουηδό κιθαρίστα Mattias Εlkundh.

 

Το δημιουργικό κλίμα των σεμιναρίων ήρθε να συμπληρώσει η έκθεση κατασκευαστών κιθάρας η οποία θα φιλοξενηθεί στη Μεγάλη Λέσχη έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου.

 

Η έναρξη του Cosmoguitar Apocalypse είναι πλέον γεγονός.

 

Το απόγευμα της Πέμπτης (7/7) οι λάτρεις της κιθάρας παρευρέθηκαν στο κτίριο της Μεγάλης Λέσχης στο πλαίσιο των σεμιναρίων και παρακολούθησαν τον Σουηδό κιθαρίστα Mattias Εlkundh σε ένα μοναδικό masterclass.

 

Ο καλλιτέχνης είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει το καινοτόμο στυλ και τις ιδιότυπες τεχνικές που τον χαρακτηρίζουν, ενώ στη συνέχεια αλληλεπίδρασε με το κοινό μέσω ερωτήσεων και συζήτησης.

 

Το δημιουργικό κλίμα των σεμιναρίων ήρθε να συμπληρώσει η έκθεση κατασκευαστών κιθάρας η οποία θα φιλοξενηθεί στη Μεγάλη Λέσχη έως και την Κυριακή 10 Ιουλίου.

 

Αργότερα το βράδυ, τη σκυτάλη πήρε η συναυλία στο Φάρο της Παναγίας, με το opening act για φέτος να πραγματοποιείτε από τους Γάλλους μουσικούς «The Prize» .

 

Η εξαιρετική μπάντα έπαιξε σε ρυθμούς hard rock, δίνοντας ένα δυναμικό performance με θέα το λιμάνι της Καβάλας.

 

Οι καλλιτέχνες κατάφεραν να μαγέψουν το κοινό με κομμάτια από την προσωπική τους συλλογή καθώς επίσης και με διαχρονικά τραγούδια όπως το “The Show Must go on” των Queens,  το οποίο εκτέλεσαν επί σκηνής μαζί με τον εκλεκτό μουσικό Rob Chapman.

 

Ο τελευταίος μάλιστα θα παίξει την Κυριακή στις 10 Ιουλίου στο ίδιο stage, ενώ το μεσημέρι του Σαββάτου θα παρουσιάσει  το δικό του masterclass στη Μ. Λέσχη.

 

 

(δελτίο Τύπου)