Τα νέα εργαλεία και μέσα τουριστικής προβολής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης θα παρουσιαστούν σε δύο διαδοχικές ημερίδες την Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015, στο ξενοδοχείο Alexander Beach στην Αλεξανδρούπολη στις 6:30 το απόγευμα και την Παρασκευή 28 Αυγούστου στον πολυχώρο Basis της Καβάλας στις 6:30 το απόγευμα.

 

Η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, τοποθετώντας τον τουρισμό στο κέντρο του Στρατηγικού Αναπτυξιακού της Σχεδιασμού, αναδιαμόρφωσε τον τρόπο και τα μέσα τουριστικής της προβολής χρησιμοποιώντας εμπνευσμένα λογότυπα, σύγχρονα εργαλεία (εφαρμογές) ηλεκτρονικής παρουσίασης για υπολογιστές και κινητά τηλέφωνα και νέα θεματικά έντυπα.

 

Ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ κ. Γιώργος Παυλίδης καλεί όλους τους εμπλεκόμενους επαγγελματίες και φορείς του τουρισμού να συμμετέχουν στην παρουσίαση για να γνωρίσουν τα νέα εργαλεία και μέσα τουριστικής προβολής,  ώστε η προσπάθεια ανάδειξης του συνόλου του τουριστικού προϊόντος της ΠΑΜ-Θ να ενταθεί με την αμέριστη συμμετοχή και συνεργασία όλων.