Σήμερα το πρωί, Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015, ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, δημοτικός σύμβουλος Μάκης Παπαδόπουλος και ο εκπρόσωπος της Δημοτικής Κίνησης στο Δ.Σ. της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ Γιάννης Μούτλιας επισκέφθηκαν τα γραφεία της δημοτικής επιχείρησης και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Αναστασία Ιωσηφίδου. Θέμα της συνάντησης ήταν τα περιστατικά διοικητικών αυθαιρεσιών που παρουσιάστηκαν στη λειτουργία του Πηλοθεραπευτηρίου κατά το προηγούμενο διάστημα.

 

Ο Μάκης Παπαδόπουλος και ο Γιάννης Μούτλιας εξέφρασαν την ανησυχία τους για τα περιστατικά που συνέβησαν στο Πηλοθεραπευτήριο μεταξύ εκπροσώπου της Δημοτικής Αρχής και υπαλλήλου, μεταφέροντας το κλίμα ανησυχίας που υπάρχει στους εργαζόμενους από συμπεριφορές που εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία της επιχείρησης.

 

Επέστησαν την προσοχή στην κ. Ιωσηφίδου για την ανάγκη να τηρούνται τα προβλεπόμενα από τον κανονισμό λειτουργίας του Πηλοθεραπευτηρίου και να μην επεμβαίνουν εκπρόσωποι της Δημοτικής Αρχής στη δουλειά των υπαλλήλων με τρόπο αντικανονικό, παρακάμπτοντας ακόμη και τη διοίκηση της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, η οποία έχει και την αποκλειστική ευθύνη για τη λειτουργία της συγκεκριμένης δομής.

 

Τόνισαν μάλιστα ότι ο σεβασμός προς τους εργαζόμενους (οι οποίοι καταβάλλουν σημαντική προσπάθεια λόγω και του ελάχιστου προσωπικού που έχει απομείνει στη δημοτική επιχείρηση), αλλά και η καλύτερη και αποτελεσματικότερη αξιοποίησή τους με βάση τα προσόντα τους θα βοηθήσουν, ώστε να αποφεύγονται παρόμοια περιστατικά στο μέλλον.