Την απαράδεκτη όπως χαρακτηρίζουν συμπεριφορά του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, καταδικάζουν οι Μάκης Παπαδόπουλος και Γιάννης Εριφυλλίδης, προς την πρόεδρο των εργαζομένων της «Αλληλεγγύης», Αθηνάς Παναγιωτίδου. 

 

Η ανακοίνωση του επικεφαλής της παράταξης «ο Τόπος της Ζωής μας» Μάκη Παπαδόπουλου: 

 

«Καταδικάζουμε την απαράδεκτη και αδικαιολόγητη λεκτική επίθεση του Δημάρχου Καβάλας κ. Μουριάδη σε βάρος της Προέδρου του σωματείου εργαζομένων στο νομικό πρόσωπο της “Αλληλεγγύης” κυρίας Αθηνάς Παναγιωτίδου.

 

Ο κ. Μουριάδης, αντί να απολογηθεί για την καθυστέρηση στην πληρωμή των εργαζόμενων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο και να τρέξει να καλύψει τη μισθοδοσία τους, επιτίθεται με φωνές και φασαρίες στην Πρόεδρο των σωματείου επειδή ανέδειξε το θέμα και υπερασπίστηκε τους συναδέλφους της! Και είναι προς τιμήν της!

 

Δυστυχώς, η αλαζονική, τιμωρητική και εκδικητική συμπεριφορά του Δημάρχου Καβάλας απέναντι σε εργαζόμενους του Δήμου που διεκδικούν τα δικαιώματά τους είναι πλέον ο κανόνας.

 

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου που έφυγαν τόσοι υπάλληλοι του Δήμου μέσω του προγράμματος κινητικότητας στο Δημόσιο.

 

Καλούμε τον Δήμαρχο να αφήσει τα “νταηλίκια” και τις “υστερίες” και να καλύψει ΑΜΕΣΑ τους μήνες που χρωστάει στους εργαζόμενους στο νομικό πρόσωπο της “Αλληλεγγύης”, για να περάσουν οι άνθρωποι αξιοπρεπώς τις γιορτές με τις οικογένειές τους». 

 

Η ανάρτηση του επικεφαλής του ομίλου «Η Καβάλα Μπροστά» Γιάννη Εριφυλλίδη: 

 

«Όταν ο κατάπτυστος κύριος Μουριάδης θεωρεί ότι κάποιος του έχει δώσει το δικαίωμα να ουρλιάζει δημόσια, σε κατάσταση παραφροσύνης, και να επιτίθεται φραστικά, εξευτελίζοντας τον εαυτό του και τον θεσμό του Δημάρχου, σε εκπρόσωπο εργαζομένων που μάχεται καθημερινά για τα δίκαια αιτήματά τους, η απάντηση των εργαζομένων του Δήμου Καβάλας πρέπει να είναι η μαζική συμμετοχή στις εκλογές του  Συλλόγου Εργαζομένων Ο.Τ.Α. Ν. Καβάλας που διεξάγονται σήμερα και αύριο».