«Δεν είναι ό,τι καλύτερο για το Δήμο Καβάλας να ακούμε συνεχώς και από τόσο νωρίς υποψηφιότητες και μεγάλες σε αριθμό. Αυτό ευτελίζει τον θεσμό του δημάρχου», είπε στον KavalaNews 102.8 ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Γραμμένος

 

Ο κ. Γραμμένος τόνισε πως η παράταξη της πρώην Δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα δεν θα δώσει κανένα "δαχτυλίδι" στα μέλη της παράταξης. 

 

«Αυτός που θα διεκδικήσει τον Δήμο από τα μέλη της παράταξης θα είναι σε άλλο πλαίσιο και συνδυασμό. Η ιστορία της "Ανάσας" τελειώνει και τυπικά τον Οκτώβριο του 2023», λέει ο κ. Γραμμένος. 

 

Ακούστε όσα δήλωσε στον KavalaNews 102.8:  

 

«Εάν ο κάθε συμπολίτης μας που έχει μία προσωπική φιλοδοξία βγαίνει από τώρα και να δείχνει ενδιαφέρον περιπλέκει την κατάσταση, μπερδεύει τον κόσμο που ανήκει σε ένα πολιτικό χώρο. Καλύτερα κάποιος εξασφαλίσει κομματική στήριξη και μετά να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του γιατί κινδυνεύει να «καεί» διότι είναι ακόμα πολύ νωρίς», συμπλήρωσε ο Γιώργος Γραμμένος. 

 

«Αυτές όλες οι ενέργειες είναι η χαρά του νυν δημάρχου, όσο ακούει αυτές τις διαδικασίες τρίβει τα χέρια του», λέει χαρακτηριστικά.