«Το 2023 μετά από τόσα χρόνια ενημέρωσης και ασχολίας έχω πιστεύω το δικαίωμα να ασκήσω διοίκηση και να γίνω δήμαρχος Καβάλας για να υλοποιήσουμε το δικό μας σχέδιο και όραμα μακριά από παλαιοκομματικές μεθόδους» είπε στον KavalaNews 102.8 ο επικεφαλής της παράταξης «ο Τόπος της Ζωής μας», Μάκης Παπαδόπουλος

 

Ο κ. Παπαδόπουλος άσκησε κριτική στον Θόδωρο Μουριάδη για τον τρόπο που διοικεί τον Δήμο Καβάλας: «Βλέπουμε αναθέσεις σε φίλους, κακοδιαχείριση χρημάτων, προσωπικό και δημοτικοί υπάλληλοί να φεύγουν γιατί δεν μπορούν να συνεργαστούν με τον δήμαρχο». 

 

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Παπαδόπουλου στον KavalaNews 102.8:

 

 

 

«Πολιτικός τους πατέρας ο Σιμιτσής»

 

«Εμείς τα πράγματα τα βλέπουμε διαφορετικά. Θέλουμε αξιοκρατία και δικαιοσύνη που απουσιάζουν από τις λογικές αυτών των σοσιαλιστών που μπαίνουν στις τηλεδιασκέψεις των Δημοτικών Συμβουλίων κάνοντας τζόκινγκ και έρχονται στους καβαλιώτες να τους πουν ότι είναι αντιδήμαρχοι και νοιάζονται για τον τόπο. 

 

Είναι παιδιά του πολιτικού τους πατέρα, του Κωστή Σιμιτσή και δυστυχώς την πολιτική την βλέπουν από λάθος οπτική», λέει ο κ. Παπαδόπουλος. 

 

«Πρέπει να κάνουμε βηματισμό μπροστά»

 

«Ο δήμαρχος δεν μπορεί να διαχειριστεί ανθρώπους, είναι νευρικός, βρίζει, φέρεται άσχημα, είναι απαξιωτικός. Ό,τι κάνει στο δημοτικό συμβούλιο κάνει στους δημοτικούς υπάλληλους», επισημαίνει ο Μάκης Παπαδόπουλος.