Την ανάγκη οι επαγγελματίες του τουρισμού αλλά και οι κάτοικοι της Θάσου να εμβολιαστούν τόνισε ο επιχειρηματίας στα Λιμενάρια, Παναγιώτης Διακουμής, μιλώντας στον KavalaNews 102.8 λέγοντας ότι «πρέπει να διαφυλάξουμε τον τουρισμό και να δείξουμε στους επισκέπτες ότι είμαστε ασφαλείς. Όχι να μαλώνουμε μεταξύ μας». 

 

«Εμείς μαλώνουμε και ο διπλανός βγάζει κηδειόχαρτα»

 

«Ο κόσμος στη Θάσο εμβολιάζεται αλλά υπάρχει ανασφάλεια. Μπορεί να μην έγινε καλή ενημέρωση. Εμείς πρέπει να εμβολιαστούμε για να δώσουμε το αίσθημα ασφάλειας στους επισκέπτες μας. Παροτρύνουμε τον κόσμο να εμβολιαστεί. Δεν πείθονται όλοι, αλλά θέλουν να ανοίξουν τις επιχειρήσεις τους. Ίσως το κράτος θα έπρεπε να το κάνει υποχρεωτικό. 

 

Δεν μπορούμε να μαλώνουμε μεταξύ μας και ο διπλανός μας να βγάζει κηδειόχαρτα. Χαθήκαν άνθρωποι από τον κορωνοϊό», λέει ο Παναγιώτης Διακουμής

 

Υπερ της φυσικής ανοσίας από ομάδες ανθρώπων 

 

«Υπάρχουν τέτοιες ομάδες ανθρώπων. Πρέπει να υπάρχει ένα χαρτί ότι όλοι είναι εμβολιασμένοι. Δεν είναι φασιστικό όπως λένε. Ξέρουμε να οδηγούμε αλλά δίπλωμα στο αυτοκίνητο γιατί βγάζουμε; Θα ζοριστούν δεν θα ζοριστούν αλλά θα αναγκαστούν να πάνε για εμβόλιο», σημειώνει.  

 

«Στη Νυμφαία έπρεπε να είναι έτοιμοι από το χειμώνα»

 

«Έπρεπε να το προβλέψουν για να είναι έτοιμοι. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν θέλω να φανταστώ ότι υπάρχει δόλος ότι κατευθύνουν τον τουρισμό αλλού. Δεν είναι μόνο ο επαγγελματίας που πλήττεται. Είναι και τα άτομα που δουλεύουν στις επιχειρήσεις. Πού θα πάει όλος αυτός ο κόσμος;» 

 

«Οι Έλληνες έσωσαν την παρτίδα»

 

«Καταναλωνώμαστε με τους Σέρβους και τους Ρουμάνους, οι οποίοι βέβαια έχουν δώσει σημαντική ανάσα στην περιοχή. Την περσινή σεζόν όμως την έσωσαν οι Έλληνες. Δεν μπορούμε να πάμε όπως το περσινό καλοκαίρι. Άλλοι είχαν και κάποια χρήματα από άλλα καλοκαίρια και πλήρωσαν τα ενοίκια και το προσωπικό» λέει ο Παναγιώτης Διακουμής.

 

Ακούστε όσα είπε ο κ. Διακουμής στον KavalaNews 102.8: