"Κλειστή και πάλι η Νυμφαία/ Makaza για προληπτικούς λόγους μέχρι 25 Μαΐου, όπως μας ενημερώνει η σοφή μας κυβέρνηση. Σε απόγνωση οι τουριστικές επιχειρήσεις της ΑΜΘ και κυρίως στην Θάσο.

 

Συγκεκριμένα αναφέρει: 

 

Ανοίγει το Ορμένιο και για επιβατικά, που φέρνει τουρίστες μέχρι Διδυμότειχο.  Και πάλι οι βαλκάνιοι τουρίστες οδηγούνται σε Χαλκιδική και Πιερία. Κανένας πειστικός λόγος από πλευράς Χαρδαλιά. 

 

Από Προμαχώνα και Ορμένιο δεν κολλάει. Από Νυμφαία Κολλάει. ΕΛΕΟΣ πια!!!

 

Υ.Γ. Έγκυρες πληροφορίες από τουριστικους πράκτορες στην Φιλιππούπολη μιλούν για προώθηση διαφημίσεων μόνο σε περιοχές Χαλκιδικής Πιερίας και νησιών. 
Ταυτόχρονα γίνεται μεγάλη εκστρατεία για αποτροπή αφίξεων στην ΑΜΘ και προώθηση τουριστών στα βουλγαρικά θέρετρα της Μαύρης Θάλασσας. 

 

Η Ρουμανία ως γνωστόν δεν έχει μεγάλη ακτογραμμή και με εξαίρεση την Μαμάγια στην Κωνστάντζα και την Μανγκάλια δεν έχει πολλούς προορισμούς. 

 

Επομένως θα οδηγηθούν και ρουμάνοι τουρίστες στη Μαύρη Θάλασσα. Κι εμείς θα μείνουμε με τα άνευ ουσίας ταξιδάκια του αντιπεριφερειάρχη τουρισμού κου Τσιώνη και τον ψηφιακό βομβαρδισμό στις γειτονικές χώρες. 

 

Τόσος βομβαρδισμός που οι άνθρωποι θα χρειαστούν ηλεκτρονικά καταφύγια!!!