Οι πρόεδροι των κοινοτήτων Ζυγού, Κρυονερίου, Παλαιάς Καβάλας και Βουνοχωρίου-Λημνίας-Λυκοστόμου θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη για την παρέμβαση του στην Ανεξάρτητη αρχή δημοσίων εσόδων για την διόρθωση των ταχυδρομικών κωδικών στην φόρμα του επιδόματος  θέρμανσης για αγορά πέλλετ και καυσόξυλων κάτι το οποίο ήταν ανέφικτο πριν.

 

Επίσης, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζυγού, Δαμιανός Κοτσακίδης ευχαριστεί τοn βουλευτή Καβάλας Μακάριο Λαζαρίδη για τη συνεισφορά του ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες επιδιόρθωσης του γυμναστηρίου στο Νέο Ζυγός. 

 

Ο κ. Κοτσακίδης αναφέρει: 

 

Εκ μέρους των κατοίκων του Ζυγού, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Βουλευτή Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριο Λαζαρίδη για τη διαμεσολάβησή του, ώστε να ξεκινήσουν οι εργασίες επιδιόρθωσης των σοβαρών ζημιών του γυμναστηρίου στο Νέο Ζυγός. 

 

Ο κ. Λαζαρίδης παρενέβη στην εταιρία «Fibran», προκειμένου να μας χορηγηθούν, ως δωρεά, περί τα 410 τ.μ. εξηλασμένης πολυστερίνης, με σκοπό να μονωθεί το κτίριο το οποίο είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά την άνοιξη του 2020. 

 

Οι μονωτικές εργασίες βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και αποτελούν την απαρχή για την συνολική ανακατασκευή του Γυμναστηρίου, όπου στεγαζόταν παλαιότερα ο Παλαιστικός Σύλλογος «Ο Πόντος».