Μακάριος Λαζαρίδης

Ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, σε δήλωση του τονίζει πως είναι σημαντικό να είναι ισχυρή η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, για να ακούγεται δυνατά η φωνή της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, και για να πρωταγωνιστήσει η χώρα, στις επόμενες μεγάλες ευρωπαϊκές προκλήσεις, όπως η δημιουργία Κοινού Αμυντικού Ταμείου και η διαμόρφωση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Μεγάλη κόντρα ανάμεσα στον πρόεδρο της ΔΕΕΠ ΝΔ Καβάλας, Μπάμπη Δράκο, και τον βουλευτή Καβάλας με τη Νέα Δημοκρατία, Μακάριο Λαζαρίδη, προέκυψε κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων του Center Tv την Τρίτη (21/05), σύμφωνα με ρεπορτάζ του καναλιού.

Σε ομιλία του στη Βουλή, ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, ανέφερε πως έχει τεράστια αναπτυξιακή σημασία για την Ανατολική Μακεδονία - Θράκη και την Καβάλα, η υποπαραχώρηση του λιμένα «Φίλιππος Β’» προς αξιοποίηση.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης σε ανακοίνωση του αναφέρει πως επισκέφθηκε τα χωράφια με ακτινίδια στις Πηγές, τα οποία επλήγησαν τις προηγούμενες ημέρες από ισχυρούς ανέμους.

Η διοίκηση της περιφέρειας ΑΜΘ, εξέδωσε ανακοίνωση-απάντηση προς τον βουλευτή Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, για το θέμα των αποζημιώσεων, για τις πυρκαγιές που έπληξαν χωριά του Δήμου Νέστου το καλοκαίρι του 2023.

Ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, κατά την ομιλία του στη Βουλή για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Δικαιοσύνης για το νέο δικαστικό χάρτη, τόνισε μεταξύ άλλων πως «αντιμετωπίζουμε το κρίσιμο ζήτημα της επιτάχυνσης της Δικαιοσύνης και αξιοποιούμε καλύτερα το υπάρχον ανθρώπινο δυναμικό της.

Ο περιφερειάρχης ΑΜΘ, Χριστόδουλος Τοψίδης, απάντησε με ανακοίνωση του στον βουλευτή Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, για τον τρόπο καταβολής των αποζημιώσεων στους πυρόπληκτους της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, καθώς ο βουλευτής είχε ερωτήματα για τη διαδικασία.

Το ΠΑΣΟΚ Καβάλας είχε βγάλει ανακοίνωση κάνοντας έντονη κριτική προς τον βουλευτή Καβάλας, Μακάριο Λαζαρίδη, που είχε δηλώσει πως η κυβέρνηση εκσυγχρόνισε το νοσοκομείο της Καβάλας. Ο βουλευτής απάντησε αναφέροντας μεταξύ άλλων “Κατηγορούν την κυβέρνηση για τα απογευματινά χειρουργεία, ξεχνώντας πως το ΠΑΣΟΚ ήταν αυτό που το 2001 τα καθιέρωσε”.

Ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, στην ομιλία του στη Βουλή, για τη συζήτηση του νόμου του υπουργείου Υγείας με τίτλο: «Δράσεις δημόσιας υγείας – Ρυθμίσεις για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας», τόνισε ότι η κυβέρνηση δημιουργεί ένα νέο Ε.Σ.Υ, και ανέφερε χαρακτηριστικά πως “έγινε αξιοποίηση των κονδυλίων του Ταμείου Ανάκαμψης, για τον εκσυγχρονισμό περισσότερων από 80 νοσοκομείων και 150 κέντρων υγείας σε όλη τη χώρα, μεταξύ αυτών και στην Καβάλα”.

Για την προμήθεια επτά νέων πυροσβεστικών αεροσκαφών Canadair CL-515, μίλησε στη Βουλή, ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, αναφέροντας μεταξύ άλλων, πως με τα νέα αεροσκάφη η Ελλάδα γίνεται ισχυρότερη και πιο ασφαλής.

Στην ομιλία που έδωσε στη Βουλή, ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας, «Όροι αξιοποίησης της δημόσιας περιουσίας στις παραθαλάσσιες περιοχές και άλλες διατάξεις», τόνισε για τους αγρότες πως “τους ανθρώπους του μόχθου που αγωνίζονται σε δύσκολες συνθήκες για τα προς το ζην, τους καταλαβαίνουμε απόλυτα. Από την πρώτη στιγμή που η ΝΔ ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας, βρίσκεται διαρκώς δίπλα τους.”

Ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, σε ανάρτηση του στο facebook, ανέφερε πως θα γίνει πρόσληψη 24 νέων νοσηλευτών στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας.

Ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, έδωσε ομιλία στη Βουλή, για το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Δικαιοσύνης για τον Ποινικό Κώδικα και τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως “η μεταρρύθμιση που θα γίνει είναι προσαρμοσμένη στα δεδομένα της σημερινής κοινωνίας και ενισχύει το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, αλλά και την εμπιστοσύνη αυτών προς την δικαστική εξουσία”

Ομιλία έδωσε στη Βουλή, ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, στη συζήτηση που έγινε για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης. 

Ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, τοποθετήθηκε στη Βουλή για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας στον χώρο του αθλητισμού, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως στις 12 Φεβρουαρίου, είναι επιδίωξη της κυβέρνησης να ανοίξουν για τους φιλάθλους τα γήπεδα, εφόσον όμως οι ομάδες συνεργαστούν.

Ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, στην ομιλία του στη Βουλή, στη συζήτηση για το νομοσχέδιο “Ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης”, του Υπουργείου Παιδείας, για να υποστηρίξει το νομοσχέδιο, μίλησε για την ιστορία της ζωής του διάσημου κωμικού ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ.

“Όσοι απορρίπτουν και δαιμονοποιούν το σχέδιο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής να ξέρουν πως ταυτόχρονα στερούν από τους πολίτες το δικαίωμα για καλύτερες υποδομές, καλύτερη εκπαίδευση, καλύτερη υγεία, ισχυρότερη άμυνα”, ανέφερε μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, σε ομιλία του στη Βουλή.

Ανακοίνωση με αιχμές σε βάρος του δημάρχου Καβάλας, Θόδωρου Μουριάδη, εξέδωσε ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης. 

Ο Μακάριος Λαζαρίδης εξέδωσε ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των Εθνικών εκλογών, αναφέροντας χαρακτηριστικά “σε προσωπικό επίπεδο, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τις Καβαλιώτισσες και τους Καβαλιώτες για την μεγάλη τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν ξανά βουλευτή τους.”

Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου στην επικράτεια και τον νομό Καβάλας:

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας και απαντά στις δηλώσεις του Μακάριου Λαζαρίδη που ανέφερε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα κλείσει τα Πετρέλαια Καβάλας εάν αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας.

Η υποψήφια βουλευτής Καβάλας με τον ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου απάντησε με ανάρτηση της στον Μακάριο Λαζαρίδη που ανέφερε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να κλείσει τα πετρέλαια του Πρίνου.

Η συμμετοχή ενός γιατρού στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Καβάλα, το σκάνδαλο και η εκκρεμότητα στη δικαιοσύνη, η αναζήτηση ενός "success story" από το χώρο της επιχειρηματικότητας και το παρασκήνιο... 

Οι κινητοποιήσεις τον αγροτών συνεχίζονται στην Καβάλα τη Τετάρτη (08/02).

Στην Ολομέλεια της Βουλής μίλησε ο βουλευτής Καβάλας Μακάριος Λαζαρίδης, για το νέο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την Υγεία.

To Δ.Σ της ΕΓΕΣΥΚ με αφορμή τη σημερινή επίσκεψη του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κυρίου Λαζαρίδη Μακάριου στο Νοσοκομείο μας καταγγέλλει τον αποκλεισμό της ΕΓΕΣΥΚ από την επίσκεψη

Στο 6ο Ελληνο-Βρετανικό Συμπόσιο, που διεξήχθη στο Ναύπλιο, συμμετείχε το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου 2022, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μακάριος Λαζαρίδης.

Να παραδώσει έναν απινιδωτή στην αρχιφύλακα του χώρου για μόνιμη τοποθέτησή του σε αυτόν.

Σχεδόν 18 εκατομμύρια ευρώ θα χρειαστεί να καταβάλλουν οι Καβαλιώτες για τον φετινό ΕΝΦΙΑ. Για τον συγκεκριμένο φόρο οι Καβαλιώτες κατέβαλαν:

Σελίδες