Από το γραφείο του βουλευτή Καβάλας της ΝΔ Γιάννη Πασχαλίδη εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση. 

 

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης, σε συνέχεια της αδιάκοπης προσπάθειάς του για επανέναρξη των δρομολογίων της Ακτοπλοϊκής Γραμμής Καβάλας-Πρίνου, θα ήθελε να ενημερώσει ότι ιθύνοντες του Υπουργείου Ναυτιλίας τον διαβεβαίωσαν πως υπάρχουν σκέψεις για επιδότηση της γραμμής από 1.1.2021, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η ακτοπλοϊκή σύνδεση της πόλης της Καβάλας με τον Πρίνο.

 

Είχε προηγηθεί η από 16.11.2020 επιστολή του Βουλευτή προς τον Υπουργό κ. Ιωάννη Πλακιωτάκη, με την οποία τον καλούσε να προβεί στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να ενταχθεί στις επιδοτούμενες συνδέσεις και η σύνδεση Καβάλας-Πρίνου, όπως είναι άλλωστε ενταγμένη πολύ ορθώς η ακτοπλοϊκή σύνδεση Κεραμωτή – Λιμένας Θάσου.

 

Επιπλέον, ο Βουλευτής θα ήθελε να πληροφορήσει ότι το επίδομα αναστολής εργασίας για τον μήνα Ιούλιο θα καταβληθεί στους ναυτεργάτες τις προσεχείς ημέρες.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης, για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι στέκεται ακούραστος αρωγός στα καθημερινά προβλήματα, προβαίνοντας σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να εξυπηρετήσει ζωτικές ανάγκες των συμπολιτών του.