Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο Δραμινός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κονταξής. Γνωστός και στους Καβαλιώτες από το σύντομο πέρασμά του από τον ΑΟΚ πρόπερσι και ακόμη γνωστότερος στους Δραμινούς από την πορεία του στον Πανδραμαϊκό, τη Δόξα Δράμας αλλά και τον Πανσερραϊκό και άλλες ομάδες, μεταξύ των οποίων και ο Ατρόμητος. 

 

Τις τελευταίες μέρες βρέθηκαν αρκετά κρούσματα κορωνοϊού στο νομό Δράμας και ήταν θέμα χρόνου η ασθένεια της εποχής να «χτυπήσει» και το ποδόσφαιρο της περιοχής. 

 

Η είδηση επιβεβαιώθηκε κι επισήμως το απόγευμα της Κυριακής 16 Αυγούστου από την ΕΠΣ Δράμας η οποία μάλιστα με ανακοίνωσή της αναστέλλει και απαγορεύει κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα, όπως προπονήσεις, φιλικά, συγκεντρώσεις ομάδων, μέχρι τη Δευτέρα 24 Αυγούστου. 

 

Νωρίτερα, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής με ανάρτησή του στους λογαριασμούς του στα social media έκανε γνωστό ότι βρέθηκε θετικός, στέλνοντας παράλληλα ένα διπλό μήνυμα με πολλούς αποδέκτες. 

 

Από τη μια απευθύνεται σε όλους εκείνους που έχουν πάρει «πολύ ελαφρά» το θέμα της ασθένειας και θεωρούν συνωμοσία όλο αυτό που συμβαίνει. Από την άλλη, καλεί τον κόσμο να μη θεωρεί την ασθένεια ως λέπρα. 

 

Έγραψε συγκεκριμένα πάνω σε φωτογραφία του, τραβηγμένη στο νοσοκομείο, στην οποία φοράει μάσκα: 

 

«Αδέρφια μου συνωμοσιολόγοι ό,τι κορόιδευα λούστηκα. Θετικός λοιπόν. Όλα καλά ευτυχώς. Να προσέχετε όλοι γιατί εγώ δεν το έκανα. Η υγεία είναι το παν. Να προσέχετε εσάς και τους ανθρώπους γύρω σας. 

 

ΥΓ Όλοι όσοι περνάνε ή πέρασαν από όλο αυτό, πέρασαν μια γρίπη και όχι λέπρα. Προς αποφυγή κοινωνικού ρατσισμού. Να προσέχετε. 

 

ΥΓ2 Ούτε στους λεπρούς κάτι τέτοιο». 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ