Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης επισκέφθηκε χθες το Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας και συναντήθηκε με τον Διοικητή του κ. Κωνσταντίνο Κλειτσιώτη, εν όψει της κατάστασης που έχει προκληθεί από τη διασπορά του COVID-19.

 

Ο Διοικητής υπογράμμισε στον Βουλευτή πως το Νοσοκομείο τελεί σε πλήρη ετοιμότητα, καθώς το ιατρικό, νοσηλευτικό και διοικητικό του προσωπικό εργάζονται ακούραστα, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία του COVID-19. Επίσης, τόνισε πως η γενικότερη λειτουργία του Νοσοκομείου συνεχίζεται αμείωτη, καθώς πέρα από τα περιστατικά της πανδημίας, οι υπόλοιπες μονάδες του είναι σε πλήρη δραστηριότητα. O Βουλευτής διαπίστωσε ιδίοις όμμασι τη κατάσταση και ζήτησε από τον Διοικητή να τον ενημερώσει σε περίπτωση που υπάρξει ανάγκη σε ιατρικό, νοσηλευτικό ή άλλο σχετικό εξοπλισμό.

 

Ο Γιάννης Πασχαλίδης θα ήθελε να συγχαρεί τους γιατρούς, νοσηλευτές και το διοικητικό προσωπικό για το έργο που προσφέρουν στη κοινωνία αυτές τις δύσκολες ώρες. Επίσης, θα ήθελε να τονίσει για άλλη μια φορά πως είμαστε όλοι μαζί απέναντι σε αυτή τη τόσο λεπτή και δύσκολη κατάσταση, και μπορούμε να συνεισφέρουμε στο έργο των ιατρών με το να τηρούμε τα κυβερνητικά μέτρα πρόληψης.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ