Νοσοκομείο

Εκτός των απογευματινών χειρουργείων τίθεται προς το παρόν το Νοσοκομείο Καβάλας. Το μέτρο των απογευματινών χειρουργείων ξεκίνησε την περασμένη Παρασκευή 8/3 και εφαρμόζεται πιλοτικά από κεντρικά νοσοκομεία της χώρας.

Συνεχίζει τον αγώνα της η πρωτοβουλία πολιτών που έχει ως αίτημα τη δημιουργία μονάδας εντατικής θεραπείας παίδων στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη.

Τους γιατρούς στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου Καβάλας βράβευσε φέτος ο τοπικός Ιατρικός σύλλογος.

Την έντονη ανησυχία τους για την απότομη και γρήγορη αύξηση των κρουσμάτων ιλαράς εξέφρασαν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και το Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων (ECDC).

Ανακοίνωση για τον 4χρονο Γιώργο Τυρολόγο που «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας 8 Ιανουαρίου 2023, εξέδωσε το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Έχασε τη μάχη με το θάνατο ο 4χρονος από τον Ποτό της Θάσου που το απόγευμα της Κυριακής 7 Ιανουαρίου  διακομίστηκε διασωληνωμένος στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος–Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε ακόμα μία διακομιδή ασθενούς από τη Θάσο στο νοσοκομείο Καβάλας.

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκε επείγουσα διακομιδή από τη Θάσο στο λιμάνι της Κεραμωτής.

Ενημερωτική δράση διοργανώνει το Γραφείο Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Καβάλας.

Μία στις τρεις θέσεις γιατρών στο Νοσοκομείο Καβάλας είναι κενή σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Καβάλας Γιώργο Τεπελόπουλο...

Εξαιρετικά οριακή κρίνεται, σύμφωνα με την πρόεδρο των εργαζομένων στο Νοσοκομείο Καβάλας Κατερίνα Πετράκη, η κατάσταση λειτουργίας του ιδρύματος, λόγω της μεγάλης έλλειψης προσωπικού.

Δύσκολες ώρες βιώνει ο Βασίλης Καρράς, του οποίου η υγεία παρουσίασε επιδείνωση τις τελευταίες μέρες και ο τραγουδιστής μπήκε ξανά στο νοσοκομείο.

Απαράδεκτη συμπεριφορά στο προσωπικό του Νοσοκομείου Καβάλας καταλογίζει αναγνώστης του KavalaNews.gr.

Επείγουσα διακομιδή πραγματοποιήθηκε με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής από τη Θάσο στο λιμάνι της Κεραμωτής.

Στις 4 παρά σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι της Καβάλας το πλοίο «Αδαμάντιος Κοραής» στο οποίο από τα ξημερώματα έχουν μεταφερθεί περίπου 90 ασθενείς μετά την εκκένωση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες την, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2023, από τη θαλάσσια περιοχή παραλίας “Παληό” Καβάλας, 64χρονη γυναίκα ελληνικής καταγωγής.

Στα όρια τής υπέρ εφημέρευσης λειτουργούν οι δύο παθολογικές κλινικές του Νοσοκομείου Καβάλας εξαιτίας της απόφασης της Δ΄ Υγειονομικής Περιφέρειας γιατροί από τις δυο κλινικές να μεταβαίνουν στο Νοσοκομείο της Ξάνθης κάθε 15 ημέρες για να καλύπτουν τα κενά που υπάρχουν εκεί.

Οι γιατροί με τον δικό τους τρόπο προσπαθούν να αποτρέψουν τα περιστατικά βίας που κατά διαστήματα σημειώνονται στο Νοσοκομείο της Καβάλας εναντίον του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Καβάλας, επισημαίνει με ανακοίνωσή του για πολλοστή φορά το πρόβλημα της υποστελέχωσης του Νοσοκομείου σε ιατρικό προσωπικό.

Σελίδες