Στη Δράμα θα κάνει γυρίσματα τις επόμενες ημέρες το τηλεοπτικό συνεργείο της παραγωγής της νέας τηλεοπτικής σειράς με τίτλο «Το Κόκκινο Ποτάμι» η οποία θα προβληθεί στο Open

 

Πρόκειται για μια σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών, που σκηνοθετεί ο Μανούσος Μανουσάκης και η οποία βασίζεται στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Καβαλιώτη Χάρη Τσιρκινίδη, για τα σκληρά χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου. Στην τηλεοπτική αυτή υπερπαραγωγή, πρωταγωνιστεί ο Δραμινός ηθοποιός Ιώαννης Παπαζήσης.

 

Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα σε διάφορες περιοχές της χώρας και τις επόμενες ημέρες είναι η σειρά της Δράμας, όπου θα γυριστούν διάφορες σκηνές στις 9 και τις 10 Σεπτέμβρη ενώ τις προηγούμενες ημέρες θα γίνει η σχετική προετοιμασία. Η παραγωγή της σειράς αναζητά από τώρα πολίτες που θα ήθελαν να συμμετάσχουν σε βοηθητικούς ρόλους

 

Όσοι ενδιαφέρονται να περάσουν από το κάστινγκ, πρέπει να στείλουν με email το ονοματεπώνυμό τους, το τηλέφωνό τους και δύο φωτογραφίες (μια κοντινή και μια ολόσωμη) στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  

 

[email protected]

 

Για τους βοηθητικούς ρόλους δεν απαιτείται εμπειρία ενώ η παραγωγή δίνει και αμοιβή

 

Σημειώνεται ότι τον προηγούμενο μήνα είχαν γίνει και γυρίσματα στην Ξάνθη για τα οποία ζητήθηκαν πολίτες για βοηθητικούς ρόλους.

 

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι απαίτηση του Χάρη Τσιρκινίδη ήταν να γίνουν και γυρίσματα στην περιοχή της ορεινής Λεκάνης από όπου κατάγεται αλλά και στην περιοχή του Νέστου, με συμμετοχή και ατόμων από συλλόγους και Λέσχες Ποντίων της ευρύτερης περιοχής.

 

Οι κ. Μανουσάκης και Τσιρκινίδης είχαν άλλωστε βρεθεί από πέρυσι στην Καβάλα εις αναζήτηση περιοχών για γυρίσματα της σειράς. 

 

 

 

Σενάριο: Δώρα Μασκλαβάνου, Νίκος Απειρανθίτης, Μανούσος Μανουσάκης. 

Φιλική συμμετοχή: Σταύρος Αβδούλος - Ειρήνη Ριτσώνη

Σκηνοθεσία: Μανούσος Μανουσάκης

 

Πρωταγωνιστούν: Ιωάννης Παπαζήσης, Αναστασία Παντούση, Τάκης Βαμβακίδης, Τατιάνα Παπαμόσχου, Κωνσταντίνος Καζάκος, Τάνια Τρύπη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Σωτήρης Χατζάκης, Χαρά-Μάτια Γιαννάτου, Αργύρης Πανταζάρας, Θοδωρής Φρατζέσκος, Γιώργος Ταμπουράκης, Κέλλυ Γιακουμάκη, Δήμητρα Σιγάλα, Δήμητρα Βήττα, Παυλίνα Ζάχρα, Κώστας Ξυκομηνός, Νικόλας Παπαγιάννης, Σωτήρης Τσακομίδης κ.α.

 

Διευθυντής φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογράφος: Κατερίνα Ζουράρη

Ενδυματολόγος: Μαρία Μαγγίρα