Λόγω της διεξαγωγής του 9ου Γρηγοριανού αγώνα δρόμου στις 9 Ιουνίου η αστυνομική διεύθυνση Καβάλας αποφάσισε την απαγόρευση της στάθμευσης όλων των οχημάτων στο δρόμο του παλιού νοσοκομείου. 

 

Ειδικότερα στην απόφαση αναφέρονται τα εξής: Αποφασίζουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 09.00΄ - 11.00΄ της 09-06-2019 στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Ε.Ο. Καβάλας – Ξάνθης, από χ/θ 11,250 (Ιερός Ναός Αγίου Γρηγορίου Ν. Καρβάλης) έως την χ/θ 0,500 (διασταύρωση της οδού Παλαιού Υδραγωγείου με την Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού).

 

 

Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης όλων των οχημάτων κατά τις ώρες 07.00΄ - 11.00΄ της 09-06-2019 επί της οδού Αμερικάνικου Ερυθρού Σταυρού, από τη συμβολή με την οδό Μιαούλη έως την είσοδο του Παλαιού Νοσοκομείου.

 

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομείνασα οδό, ενώ οι απαγορεύσεις - ρυθμίσεις δύναται να αρθούν νωρίτερα από την καθορισμένη κατά περίπτωση ώρα, μετά τη διέλευση του τελευταίου αθλητή και την άρση της υπάρχουσας σήμανσης.

 

Οι παραβάτες της παρούσας, η ισχύς της οποίας αρχίζει από την ανάρτησή της στο διαδίκτυο και την υλοποίησή της με τις υποδείξεις των τροχονόμων ή την τοποθέτηση της προβλεπόμενης από τον Κ.Ο.Κ. σήμανσης από τον οικείο Δήμο, σε συνεργασία με τους διοργανωτές της εκδήλωσης και το Τμήμα Τροχαίας Καβάλας, τιμωρούνται με κράτηση ή πρόστιμο, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 420 του Π.Κ. και των κατά περίπτωση άρθρων του Ν.2696/1999 «Περί Κ.Ο.Κ.», όπως τροπ. με Ν.3542/2007.