κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της οδού Σέκερη, εξαιτίας εργασιών εγκατάστασης δικτύου αγωγών φυσικού αερίου της ΔΕΔΑ (23.01.2024 - 03.02.2024)

Απόφαση για προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην χερσαία ζώνη λιμένα Καβάλας ανακοίνωσε το λιμεναρχείο.

Ξεκινούν το απόγευμα της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου στο κέντρο της Ελευθερούπολης. 

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Παστέρ, Αστεριάδη, Φιλίππου και Φιλοπτώχου ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

Σε ισχύ έχουν τεθεί από την ΕΛΑΣ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον Δεκαπενταύγουστο. Ο σχεδιασμός των μέτρων πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ειδικότερων εντολών του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας για πλήρη και συνεχή δραστηριοποίηση, συντονισμό και εποπτεία όλων των Υπηρεσιών Τροχαίας, προκειμένου να εξασφαλιστούν οι συνθήκες ομαλής και ασφαλούς οδικής κυκλοφορίας στο σύνολο του οδικού δικτύου της Χώρας.

Την απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης στην οδό Θεοδώρου Πουλίδου για το διήμερο 14 και 15 Αυγούστου 2023, ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας.

Η Ελληνική Αστυνομία ενόψει του εορτασμού του Δεκαπενταύγουστου λαμβάνει αυξημένα μέτρα τροχαίας σε όλη την επικράτεια

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στις οδούς Παλαιολόγου και Αστεριάδη ανακοίνωσε ο δήμος Καβάλας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας

Ο Δήμος Καβάλας πριν από λίγες ημέρες παρουσιάσε μία μελέτη κυκλοφοριακών ρυθμίσεων επ

Η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ενόψει του ποδηλατικού γύρου της Θάσου το Σάββατο (29/0

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις πρόκειται να ισχύσουν από το Σάββατο 22 Απριλίου 2023 έως και την Τετάρτη 26 Απριλίου 2023 σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας.

Οι εργασίες της εγκατάστασης του δικτύου φυσικού αερίου συνεχίζονται στην Καβάλα, με το Δήμο να ενημερώνει για τις οδούς που γίνονται εργασίες.

Στη μία λωρίδα κυκλοφορίας θα κινούνται την Πέμπτη (26-01-2023), την Παρασκευή (27-01-2023) και τη Δευτέρα (30-01-2023) τα οχήματα στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Κήπους στο ύψος της σήραγγας του Παληού.

Μόνιμες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που φέρνουν αλλαγές στην κίνηση των οχημάτων σε δρόμους του Λιμένα εγκρίθηκε από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας-Θράκης, μετά από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου.

Μέχρι τις 30 Ιουνίου παρατείνεται η απόφαση για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Άσπρη Άμμο, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες για την κατασκευή πλευρικών δ

Αρχίζει η δεύτερη φάση κατασκευής διοδίων στον αυτοκινητόδρομου του Αγίου Ανδρέα στον Δήμο Παγγ

Περιοριστικά μέτρα κυκλοφορίας στην Ε.Ο. Αμφίπολης - Καβάλας, επί της οδού Φρίξου Παπαχρηστίδη 130 που διέρχεται από Ελευθερούπολη-Καβάλας, λόγω εργασιών καθαίρεσης – κατασκευής κτιρίου.

Παράταση στις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εγνατία οδό στον κόμβο του νέου λιμανιού, ανακοινώθηκε με απόφαση του

Μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου θα ισχύουν τα μέτρα κυκλοφορίας στην Εγνατία Οδό στο ύψους του λιμανιού «Φίλιππος Β’», για να ολοκληρωθού

Εργασίες συντήρησης στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης- Καβάλας (Εθνική Οδός 2) θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρει

Τη λήψη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στην Εθνική Οδό Αμφίπολης - Καβάλας, την Τρίτη (22-06-2021), σε τμήμα της οδού Φρ.

Αρχίζουν τα έργα για την κατασκευή μετωπικών διοδίων στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της Νέας Καρβάλης.

 

Σελίδες