Βασίλης Κικίλιας

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, σε συνάντηση που είχε με τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, ζήτησε μεταξύ άλλων από τον υπουργό, να ενισχυθεί με 25 νέα στελέχη η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καβάλας αλλά και να μετατραπεί το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο της Θάσου σε Υπηρεσία.

Στην ανακοίνωση έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση αλλά και πρόληψη πυρκαγιών προχώρησε στις 6 το απόγευμα ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

Ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο συνάντησης που είχε με δημοσιογράφους, ανέφερε πως ο τουρισμός εμφάνισε δυναμική στην Ελλάδα το 2022, τονίζοντας πως υπάρχουν θετικές προβλέψεις για περαιτέρω ανάπτυξή του και το 2023.

Ο Βουλευτής Π.Ε Καβάλας και Θάσου Γιάννης Πασχαλίδης συνόδευσε τον Υπουργό Τουρισμού κ.Βασίλη Κικίλια κατά τη διάρκεια της χθεσινής του επίσκεψης  στην Π.Ε. Καβάλας.

Επισκέψεις στους δήμους Νέστου και Θάσου πραγματοποίησε το πρωί και το μεσημέρι της Δευτέρας ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας.

Διήμερη επίσκεψη στην Καβάλα πραγματοποιεί ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

Στο 80% φτάνει η πληρότητα στη Θάσο ενόψει Πάσχα, στα ανοιχτά καταλύματα που υπάρχουν στο νησί σύμφωνα με τον υπουργό Τουρισμό, Βασίλη Κικίλια

 

Δέσμη μέτρων δημόσιας υγείας που αφορούν σε ανεμβολίαστους πολίτες και θα ισχύσουν από τις 13 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης 24 Αυγούστου ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. 

Σε ανακοινώσεις για τα μέτρα Δημόσιας Υγείας που αφορούν σε ανεμβολίαστους πολίτες, θα προχωρήσει στις 12: 00 ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Στις ανακοινώσεις, οι οποίες θα γίνουν στο υπουργείο Υγείας, θα συμμετέχει και η Διευθύντρια της ΜΕΘ του ΓΝ «Ευαγγελισμός», πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας Καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.

Τα κίνητρα στους επαγγελματίες υγείας και συγκεκριμένα στους γιατρούς και τους φαρμακοποιούς, ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλι

Ερώτηση τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια με θέμα την «έλλειψη στοιχειδωδών ιατρικών υποδομών στην περιοχή της

Στα νησιά με την μεγαλύτερη πληρότητα στα ραντεβού για εμβολιασμό συγκαταλέγεται η Θάσος, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας

Τον εμβολιασμό των μαθητών ηλικίας 12 έως 18 ετών για τη νέα σχολική χρονιά προανήγγειλε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Όπως δήλωσε το Υπουργείο αναμένει την έγκριση του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων τον εμβολιασμό των ατόμων κάτω των 18 ετών. 

«Πριν από το τέλος Μαΐου θα ανοίξει η πλατφόρμα για όλα τα εμβόλια, ώστε να εμβολιαστούν όλοι οι ενήλικες», δήλωσε την Πέμπτη (06

Άνοιξε την Μεγάλη Τετάρτη η πλατφόρμα των ραντεβού για τον εμβολιασμό των πολιτών της ηλικιακής ομάδας 40-44 ετών με το εμβόλιο της AstraZeneca, ό

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής ο Καβαλιώτης παθολόγος γιατρός Μιχάλης Σωτηρόπουλος, εξαπολύει τα πυρά του προς τον υπουργό Υγείας με αφορμή την επίταξη ιδιωτώ

Την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου Καρδίτσας ζήτησε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, μετά τον σάλο με το έγγραφο συναίνεσης που καλούνταν να υπογράψουν οι υγειονομικοί. Το εν λόγω έγγραφο προειδοποιούσε ότι δεν είναι γνωστές όλες οι ανεπιθύμητες ενέργειες από το εμβόλιο – ακόμη και «θανατηφόρες».

Την ανησυχία του για 10 περιοχές σε όλη τη χώρα, μεταξύ των οποίων και η Θάσος, εξέφρασε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας το απόγευμα της Τετάρτ

Μετά την ατυχέστατη και προκλητικότατη χθεσινή δήλωση του Υπουργού Υγείας στην οποία ανέφερε ότι «Το νοσοκομείο Δράμας δεν έχει πρόβλημα, η πόλη της Δράμας έχει πρόβλημα», με την οποία προσέβαλλε τόσο τους πολίτες της Δράμας όσο και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, τους οποίους ουσιαστικά αποκάλεσε ψεύτες, ζητάμε δημόσια την άμεση ανάκληση αυτής της προσβλητικής δήλωσης από τον κ. Υπουργό.

Δεν έχει πρόβλημα το νοσοκομείο της Δράμας, έχει πρόβλημα η πόλη της Δράμας με τον κορωνοϊό, δήλωσε σήμερα ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικιλιας.

 

Ξεκινώντας την ενημέρωση για τον κορωνοϊό, ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας υπογράμμισε «δεν χρειάζεται να τονίσω το πόσο σημαντική και κρίσιμη είναι η κατάσταση που βιώνει η χώρα» σημειώνοντας ότι το ΕΣΥ δέχεται τεράστια πίεση.

 

Σε "καθολικο lockdown στην Ελλάδα για έναν μήνα" αναφέρθηκε ο Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

 

Μετά από ομόφωνη εισήγηση της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για τον νέο κορωνοϊό, αποφασίστηκε η αναστολή της λειτουργίας για 14 μέρες ξεκινώντας από αύριο Σάββατο 14 Μαρτίου, των παρακάτω

Αναστέλλονται όλες οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό λόγω κορωνοϊού σύμφωνα με την ενημέρωση του επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα.

Ματαιώνονται οι εκδηλώσεις για το καρναβάλι σε όλη την Ελλάδα λόγω του κορωνοϊού.

Ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης συναντήθηκε σήμερα με τον Υπ. Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια. Συζήτησαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη λειτουργία του το Πολυδύναμο Ιατρείο της Παραλίας Οφρυνίου.

Σελίδες