Διήμερη επίσκεψη στην Καβάλα πραγματοποιεί ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας τη Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Οκτωβρίου.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που κοινοποιήθηκε, ο υπουργός θα αναχωρήσει στις 8:30 το πρωί από το ξενοδοχείο όπου καταλύει στην Καβάλα με προορισμό την Κεραμωτή. Εκεί θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη και θα περιηγηθεί στην περιοχή, λίγο πριν επιβιβαστεί στο φέρι μπόουτ για Θάσο.

 

Για τις 12 το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον δήμαρχο Θάσου Λευτέρη Κυριακή στο δημαρχείο, παρουσία της αντιπεριφερειάρχη Μαρίας Πολυμέρου.

 

Στις 13:00 είναι προγραμματισμένη σύσκεψη με φορείς του τουρισμού, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της τοπικής ένωσης ξενοδόχων Πάρις Παρασχούδης.

 

Ο υπουργός θα αναχωρήσει για την Καβάλα στις 15:30.

 

Το απόγευμα της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ – πρώην ΝΟΔΕ) Καβάλας της ΝΔ.

 

Για το πρωί της Τρίτης 25/10, στις 09:00, έχει προγραμματιστεί σύσκεψη τοπικών φορέων στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Αλέξη Πολίτη, παρουσία των δημάρχων Καβάλας Θόδωρου Μουριάδη, Παγγαίου Φίλιππου Αναστασιάδη και Νέστου Σάββα Μιχαηλίδη.

 

Θα ακολουθήσει άλλη σύσκεψη, στις 10:30 στο Επιμελητήριο, με τη συμμετοχή -μεταξύ άλλων- του Μάρκου Δέμπα αλλά και του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Καβάλας Αντώνη Μιτζάλη.

 

Ο υπουργός θα αναχωρήσει από την Καβάλα στις 12 το μεσημέρι καθώς είναι προγραμματισμένη η επιστροφή του στην Αθήνα, με τη μεσημβρινή πτήση από Θεσσαλονίκη.