Τάνια Ελευθεράδου

Προτεραιότητά μας να επικοινωνήσουμε το πρόγραμμα μας στον κόσμο. Αυτό δεν καταφέραμε να το κάνουμε το προηγούμενο διάστημα. Εμείς αναλωθήκαμε στις πιθανές συνεργασίες με την απλή αναλογική ενώ η ΝΔ μιλούσε για αυτοδυναμία, δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη Τύπου από την Καβάλα το μέλος της Πολιτικής γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος

Τη βασιλόπιτά τους έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής 20 Ιανουαρίου στην «Καβαλιώτισσα» τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας.

Selfie με τους μαθητές του 6ου Γυμνασίου Καβάλας που επισκέφθηκαν τη Βουλή των Ελλήνων είχε την ευκαιρία να βγάλει η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου το πρωί της Τρίτης 15 Νοεμβρίου.

Την επιτακτική ανάγκη διάσωσης των Καπναποθηκών της Καβάλας γνωστοποιούν με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση, η βουλευτής Καβάλας Τάνια Ελευθεριάδου και η τομεάρχης Πολιτισμού του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σία Αναγνωστοπούλου, στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ανακοινώθηκαν χθες Πέμπτη 28 Ιουλίου οι βάσεις εισαγωγής στα πανεπιστήμια "Καλωσορίζουμε τους νέους φοιτητές στην Καβάλα - Να σταματήσει η κ. Κεραμεώς την «σφαγή» των εισακτέων", το μήνυμα της βουλευτή Καβάλας Τάνιας Ελευθεριάδου 

Σειρά ερωτημάτων που αφορούν στην πτώση του αεροπλάνου Antonov στην περιοχή πλησίον των Αντιφιλίππων θέτουν, με κοινοβουλευτική τους παρέμβαση, η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου και ο αρμόδιος τομεάρχης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Θοδωρής Δρίτσας.

Η Παγκόσμια και Εθνική Ημέρα Αναπηρίας ανακηρύχθηκε το 1992 από τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ως μία μέρα κινητοποίησης των αναπήρων, των φορέων τους και των κινημάτων όσο και ολόκληρης της κοινωνίας για ζητήματα αποκλεισμού και διακρίσεων.

Για σοβαρότατες καταγγελίες των εργαζομένων στα Πετρέλαια Καβάλα, κάνει λόγο η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου

Την απόφαση του Υπουργείου Παιδείας για τη συγχώνευση σχολικών τμημάτων στο νομό Καβάλας εν μέσω πανδημίας σχολιάζει με ανακοίνωση της η βουλευτής Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ Τάνια Ελευθεριάδου. Κάνει λόγο για εμμονή της υπουργού να προχωρήσει στην αξιολόγηση ενώ στον τομέα της διαχείρισης της πανδημίας στα σχολεία έχει αποτύχει.

Τα κρίσιμα ερωτήματα σχετικά με τη συμμετοχή της ΠΑΕ Α.Ο. Καβάλα 1965 στην Super League 2 και την τήρηση της νομιμότητας, όπως αυτή απορρέει από ρυθμίσεις του ν. 4809/19-6-2021, θέτε με επίκαιρη ερώτηση η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Τάνια Ελευθεριάδου. 

«Η κυβέρνηση, παρά τις προειδοποιήσεις για το τεράστιο λειτουργικό πρόβλημα που θα προκληθεί σε όλες τις δημόσιες δομές, προχωρεί σε μια κίνηση πο