σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου Καβάλας, ευχαρίστησε το ξενοδοχείο “Galaxy”, που έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο, αγοράζοντας από τον σύλλογο χειροποίητες λαμπάδες για όλο το προσωπικό του ξενοδοχείου. 

Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι πλανόδιοι στην Καβάλα, ισχυρίζονται πως είναι από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου, και ζητούν χρήματα από επαγγελματίες και άτομα που βρίσκουν στο δρόμο.

Ομιλία πραγματοποιήθηκε για τη σπουδαιότητα του να γίνει κάποιος δότης μυελού των οστών.

Χειροποίητες λαμπάδες οι οποίες πρόκειται να πουληθούν σε εκδήλωση έφτιαξαν τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας.

Επίδειξη μόδας πραγματοποίησε το Λύκειο Ελληνίδων μαζί με την κ. Χιόνη Γεωργία με αφορμή την ημέρα της γυναίκας.

Επίδειξη μόδας με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας θα πραγματοποιηθεί από το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας και την κ. Χιώνη Γεωργία. 

Αρτοκλασία υπέρ Υγείας των μελών του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023.

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας αλλά και τη βράβευση χορηγών και ατόμων που προσφέρουν χρόνια τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου 2023, στο Ογκολογικό τμήμα του Νοσοκομείου Καβάλας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας.

Εθελοντικές δράσεις από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου, πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες μέχρι και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.

Ο Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου όπως κάθε χρόνο στις 31 Μαϊου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του καπνίσματος, διοργανώνει για όλους τους Καβαλιώτες στην κεντρική πλατεία από τις 10:00 έως τις 14:00, την καθιερωμένη εκδήλωση "Μπαλόνια των ψυχών".

Ο αντιπεριφερειάρχης Ενέργειας της περιφέρειας Ανατολική Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Γάκης, προσέφερε 500 ευρώ στον Σύλλογ

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου σήμερα (15/2) και όλος ο τζίρος της ταβέρνας  από «το κουτούκι του Σα

Την Τρίτη 15 Φεβρουαρίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, ο επιχειρηματίας, Γιάννης Σαρρής προχωρά σε μία σπουδαία πρωτοβουλία. 

Η κοινωνία της Καβάλας, ενεργή, δραστήρια και ευαισθητοποιημένη, δηλώνει παρούσα στην κοινή προσπάθεια αφύπνισης και ενημέρωσης γ

Με εκατοντάδες μπαλόνια γέμισαν τον ουρανό της Καβάλας λίγο πριν τις 12:00 το μεσημέρι μέλη και φίλοι του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος. 

Την  Δευτέρα  31 Μαΐου 2021 «Παγκόσμια ημέρα Κατά του Καπνίσματος»  ο σύλλογος εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας θα βρίσκεται στην παραλία στην πλατεία Κανάρη για να προσφέρει στους Καβαλιώτες που το επιθυμούν δωρεάν Σπειρομετρήσεις, όπως κάνει κάθε χρόνο. 

Ο Σύλλογος Εθελοντών Κατά του Καρκίνου πληροφορεί τα μέλη και τους φίλους του ότι από την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 και κάθε Τετάρτη θα είναι το Γραφείο του ανοιχτό από 10.00-12.00 για την εξυπηρέτηση επειγουσών αναγκών

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο επιχειρηματίας Γιάννης Σαρρής στις 15 Φεβρουαρίου, προσέφερε τα έσοδα από το… κουτούκι του στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του Καρκίνου Καβάλας.

Σε μία κίνηση γενναιοδωρίας και ανθρωπιάς προχωρά και φέτος, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου της Καβάλας, Γιάννης Σαρρής, όπου την 15η Φεβρουαρίου θα διαθέσει τις εισπράξεις στον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου Καβάλας.