Τις τελευταίες ημέρες κάποιοι πλανόδιοι στην Καβάλα, ισχυρίζονται πως είναι από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου, και ζητούν χρήματα από επαγγελματίες και άτομα που βρίσκουν στο δρόμο.

 

Ο Σύλλογος καταγγέλλει το περιστατικό και αναφέρει σε ανακοίνωση του τα εξής:

“Ένα πολύ σοβαρό θέμα έχει προκύψει απέναντι στον Σύλλογο μας. 

 

Πλανόδιοι οι οποίοι προσποιούνται και επικαλούνται ότι είναι από τον Σύλλογο μας, απευθύνονται σε Επιχειρηματίες της πόλης μας και ζητούν χρήματα. 

 

Ο Σύλλογος μας, ΠΟΤΕ δεν θα προβεί σε μια τέτοια ενέργεια και δεν θα ζητήσει ΠΟΤΕ χρήματα από τον οποιονδήποτε άνθρωπο ή Επιχειρηματία. 

 

Επικαλούνται την ιδιότητα του Συλλόγου καρκινοπαθών, ενώ εμείς είμαστε Σύλλογος Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας.

 

Είναι απατεώνες και θέλει μεγάλη προσοχή στο πού δίνεται τα χρήματα σας. Κανένας σοβαρός Σύλλογος δεν θα προέβαινε σε μια τέτοια ενέργεια. 

 

Γνωστός Επιχειρηματίας της πόλης μας, θέλησε να βοηθήσει με την Δράση ροζ Κορδέλα, όπου μαζεύτηκαν κάποια χρήματα από Επιχειρηματίες της πόλης μας για τους σκοπούς του Συλλόγου και δυστυχώς οι απατεώνες αυτοί, πήγαν και πήραν τα χρήματα τα οποία προορίζονταν για τον Σύλλογό μας δίνοντας μάλιστα και απόδειξη που έγραφε Σύλλογος καρκινοπαθών την οποία δυστυχώς δεν κράτησε ο Επιχειρηματίας. 

 

Προσοχή λοιπόν σε κάθε άτομο -α, που ζητάνε χρήματα για Συλλόγους η φορείς.”