Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας.

 

Ο σύλλογος σε σχετική ανάρτηση αναφέρει τα εξής:

 

Για την μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης η οποία συνδέεται με την αγάπη, την αλληλεγγύη και την προσφορά δώρων, σας προτείνουμε τα παρακάτω.

 

 

Στις φωτογραφίες βλέπετε ένα μικρό δείγμα από τα χειροποίητα είδη που έφτιαξαν μέλη του Συλλόγου μας για το Χριστουγεννιάτικο bazaar.

 

 

Οι κούπες ζωγραφισμένες από παιδάκια του δημοτικού πάνω σε χαρτί με θέμα "Παιδιά του κόσμου", όπως το φανταζόταν το καθένα.

 

 

Στη συνέχεια μέλος του Συλλόγου μας η κ. Γιοβανάκη Μαρία, αποτύπωσε με ακρίβεια αυτές τις ζωγραφιές επάνω στις κούπες, ψήθηκαν στο φούρνο και το αποτέλεσμα βγήκε εξαιρετικό.

 

 

Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για τον παιδικό καρκίνο. 

 

 

Πλεκτά σκουφάκια, τερλίκια,  κασκόλ, ζακετάκια από την κ. Γεωργία Τζιτζιφάκη και την κ. Κίτσα για μικρούς και μεγάλους, πορτοφόλια, τσάντες,  από την κ. Βίκυ Κιρκίνη και την κ. Θάλεια Ζαχαριάδου και διάφορα Χριστουγεννιάτικα είδη όλα στο χέρι από την κ. Βούλα Παπαδοπούλου και την κ. Δημοπούλου Βούλη, το βιβλίο της Λέλας Γράσου ΥΠΟΣΧΕΣΗ,  τα ημερολόγια του 2023, είναι  κάποια από τα είδη που θα έχουμε αυτό το Σάββατο 3/12 στο Ισόγειο χώρο του Εμπορικού κέντρου από τις 10 το πρωί, έως τις 14.00 το μεσημέρι. 

 

 

 Θα σας περιμένουμε να διαλέξετε τα δωράκια σας ή τα προσωπικά σας είδη για τα Χριστούγεννα αλλά και για τις κρύες μέρες του Χειμώνα, όλα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και πάνω από όλα με πολύ αγάπη.