bazaar

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας, διοργανώνει bazaar μεταχειρισμένων κοσμημάτων με σκοπό την ενίσχυση του Σωματείου φίλοι της Παιδόπολης Καβάλας, στηρίζοντας παιδιά και νέους χωρίς υποστηρικτικό και οικογενειακό περιβάλλον.

Το Λύκειο Ελληνίδων Καβάλας διοργανώνει, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, Bazaar μεταχειρισμένων κοσμημάτων με σκοπό την ενίσχυση του Σωματείου Φίλοι της Παιδόπολης Καβάλας.

Το παράρτημα των Γιατρών του Κόσμου Καβάλας εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες στην κα Στέλλα Ρόκκου και στη σχολή κεραμικής "ΓΑΙΑ", για τη διοργάνωση bazaar στο δημιουργικό χώρο NEKUBI. 

Χριστουγεννιάτικο Bazaar διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καβάλας

Χριστουγεννιάτικο bazaar διοργανώνει την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πηγών Νέστου στην πλατεία Παπανδρέου.

Σήμερα, Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 πραγματοποιούνται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Θεολόγου – Ποτού

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Χριστουγεννιάτικο bazaar του Συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου Ν. Καβάλας.

Εθελοντικές δράσεις από τον Σύλλογο Εθελοντών κατά του καρκίνου, πραγματοποιούνται τις επόμενες μέρες μέχρι και το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου.